×

Моделююча рідина для волосся Helen Seward Kerat Elisir Styling Fluid

Подобається86
608,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 30,40 грн

Бренд:
Опис

Helen Seward Kerat Elisir Styling Fluid

Helen Seward Kerat Elisir - це лінія засобів для регенерації кучерявого волосся. Їх дія спрямована на відновлення структури волосся, надання шовковистості і блиску. Продукти цієї серії пожвавлюють волосся і забезпечують анти-фриз дію, захищаючи локони від завивання і зберігаючи їх гладкими та рівними тривалий час.

Моделююча рідина Helen Seward Kerat Elisir призначена для укладання кучерявого волосся. Вона підкреслює завитки, пом'якшує волосся і надає легкість і рухливість всієї зачісці.

Містить фірмовий Keradine Complex і екстракт ірису, які доглядають за пасмами навіть в процесі укладання.

  • Keradine Complex - це комбінація Keratin + Keradyn HHTM.

Кератин з низькою молекулярною вагою відновлює і зміцнює волокна волосся зсередини, забезпечуючи щільність і товщину кожного волоска. Високомолекулярний кератин утворює на поверхні волосся захисний бар'єр, завдяки якому волосся виглядає більш блискучим і м'яким.

Keradyn HHTM - це інноваційний запатентований кондиціонуючий агент, призначений для пошкодженого волосся. Він зменшує тертя між окремими волокнами і відновлює природну динаміку здорового волосся. Завдяки такому впливу волосся стає надзвичайно шовковистим, м'яким і блискучим.

Спосіб застосування: нанесіть невелику кількість засобу на долоню і розподілити по всій довжині вологого волосся, приділяючи особливу увагу кінчикам. Не змивати

Обсяг: 125 мл

Зроблено в Італії

Читати далі
Деталі товару
749

Характеристики

Тип волосся
кучеряве
Об`єм
125 мл
Серія
Elisir
Країна виробник
Італія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти