×

Легкий розгладжуючий крем GKhair Cashmere

Подобається256
1 515,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 75,75 грн

Бренд:
Опис

Global Keratin Cashmere

Американська компанія GKhair пропонує кожній дівчині познайомитися з легким доглядаючим кремом Cashmere. Це прекрасний засіб для дбайливого догляду за волоссям, найбільше припаде до душі власницям тонкого волосся. За рахунок своєї особливої ​​формули засіб надає локонам красивий глянсовий блиск і дозволяє уклаці довго виглядати на всі 200%. При цьому зачіска має природний вигляд, так як крем-кашемір не жирнить і не обтяжює локонів.

Спеціальний кератин Juvexin - основний компонент легкого крему, проникаючи в саму структуру волосся, заповнює всі пошкоджені ділянки. Завдяки такому впливу на структуру зсередини, активізується самостійне вироблення кератину волосом. В результаті волосся здобуває здоров'є, силу і шикарний зовнішній вигляд. Крем Cashmere містить арганову олію, яка надає на локони цілющий вплив, зміцнює його і робить м'яким і шовковистим.

Крем-кашемір GKhair підходить для використання кожен день. Косметика Gkhair створена спеціально для професійного догляду за волоссям вдома. З її допомогою легко підтримувати волосся здоровим і красивим в перервах між відвідинами салонів краси.

Спосіб застосування: нанесіть Cashmere на вологі або сухі локони, приділяючи особливу увагу кінчикам.

Обсяг: 50 мл

Зроблено в США

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Призначення продукта
Кристаллы и сыворотки
Тип волосся
пошкоджене
сухе
усі типи
Об`єм
50 мл
Серія
Домашний уход
Країна виробник
США
Огляди(1)
Загальний рейтинг
5
1 Огляд
Девчата, это самый лучший крем для волос! Он легкий, вкусно пахнет и совсем совсем не липкий, после можно использовать даже как рем для рук

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти