×

Зволожуюче розгладжуюче незмивне желе з екстрактом чорної ікри Alterna

Подобається77
1 284,00 грн
Розпродано
Повідомити мене, коли буде в наявності
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 64,20 грн

Бренд:
Опис

Alterna Caviar Replenishing Moisture Leave-in Smoothing gelee

Серія Caviar Anti-Aging - це перша комплексна лінійка засобів по догляду за волоссям, яка спрямована на запобігання природного та хімічного старіння. Наповнюючи волосся кращими і найбільш ефективними інгредієнтами для відновлення рівня вологи, сили, яскравості і еластичності, вона омолоджує структуру волосся зсередини. Кожен продукт цієї серії містить чисту ікру з ікри осетрових риб, які вирощуються у Франції. Розкішна і багата вітамінами, мінералами і омега-жирними кислотами, вона допомагає відновити ліпідний шар волосся до його оптимального стану, повернувши волоссю здоров'я і молодість.

Caviar Anti-Aging Replenishing Moisture Leave-In Smoothing Gelee - це засіб для легкого зволоження, що кондиціонує волосся, розгладжує завитки і забезпечує легку фіксацію і високий рівень блиску. Використовуйте цей універсальний засіб на вологому волоссі перед його сушінням природним шляхом або перед укладанням феном. Волосся стає гладким і блискучим, без жирних слідів.

  • Надає миттєву гладкість
  • Забезпечує легке зволоження
  • Не містить спирту

Клінічно доведено, що продукт забезпечує миттєве зволоження, бореться з вологістю, контролює завивання і підсилює блиск волосся.

Основні компоненти розгладжуючого крему Alterna:

  • Екстракт ікри, один з найбагатших природних джерел жирних кислот Омега-3, відновлює вологість, еластичність і блиск волосся.
  • Seasilk - суміш морських рослин, яка забезпечує інтенсивне зволоження і допомагає відновити пошкоджене волосся
  • Age Control Complex. Заснований на наукових досягненнях в області антивікового догляду за шкірою, цей запатентований комплекс поєднує в собі поживний екстракт ікри та антиоксиданти. Це допомагає запобігти пошкодженням і стимулювати мікроциркуляцію. Інгредієнти працюють в гармонії, усуваючи наслідки хімічного, екологічного та природного хронологічного старіння, вдихаючи в волосся нове життя
  • Супер оксид дисмутаза потужний фермент, який допомагає захистити волосся від пошкодження вільними радикалами і окислення, які викликають передчасне старіння клітин.

Не містить парабенів, фталатів, DEA/TEA і синтетичних барвників. 

Спосіб застосування: Рівномірно нанесіть на вимите, підсушене рушником волосся. Можна використовувати в якості фінішу на сухому волоссі.

Обсяг: 100 мл

Зроблено в США

Читати далі
Деталі товару
2419936

Характеристики

Тип волосся
сухе
Об`єм
100 мл
Серія
Caviar Replenishing Moisture
Країна виробник
США
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Склад
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти