×

Зволожуючий шампунь з екстрактом чорної ікри Alterna

Подобається133
1 263,00 грн
Об `єм
  • 1000 мл
  • 250 мл
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 63,15 грн

Бренд:
Опис

Alterna Caviar Replenishing Moisture Shampoo

Трансформуйте своє волосся всього за одне використання!

Серія Caviar Anti-Aging - це перша комплексна лінійка засобів по догляду за волоссям, яка спрямована на запобігання природного та хімічного старіння. Наповнюючи волосся кращими і найбільш ефективними інгредієнтами для відновлення рівня вологи, сили, яскравості і еластичності, вона омолоджує структуру волосся зсередини. Кожен продукт цієї серії містить чисту ікру з ікри осетрових риб, які вирощуються у Франції. Розкішна і багата вітамінами, мінералами і омега-жирними кислотами, вона допомагає відновити ліпідний шар волосся до його оптимального стану, повернувши волоссю здоров'я і молодість.

Шампунь Caviar Anti-Aging Replenishing Moisture Shampoo допомагає відновити і збалансувати вологість волосся, зробивши його більш м'яким, гладенькими і блискичим всього за одне використання. Він допомагає захистити локони від повсякденних агресорів, які викликають екологічні, фізичні, теплові та хімічні ушкодження, провокуючи і прискорюючи старіння волосся.

Формула, створена з використанням фірмового екстракту ікри і морського шовку, допомагає боротися з усіма ознаками старіння і стресу, через які волосся стає сухим і ламким.

  • Відновлює і утримує вологу
  • Надає м'якість і сяйво
  • Покращує зовнішній вигляд і стан волосся

Відповідно до проведених досліджень, доведено, що формула шампуню забезпечує зволоження, гладкість і дисциплінованість, зменшуючи ламкість більш ніж на 99% і забезпечуючи тепловий захист до 232 ° С.

Основні компоненти зволожуючого шампуню Alterna:

  • Екстракт ікри, один з найбагатших природних джерел жирних кислот Омега-3, відновлює вологість, еластичність і блиск волосся.
  • Seasilk - суміш морських рослин, яка забезпечує інтенсивне зволоження і допомагає відновити пошкоджене волосся
  • Age Control Complex. Заснований на наукових досягненнях в області антивікового догляду за шкірою, цей запатентований комплекс поєднує в собі поживний екстракт ікри та антиоксиданти. Це допомагає запобігти пошкодженням і стимулювати мікроциркуляцію. Інгредієнти працюють в гармонії, усуваючи наслідки хімічного, екологічного та природного хронологічного старіння, вдихаючи в волосся нове життя
  • Гідролізований рослинний білок PG-PROPYL SILANETRIOL. Суміш білків рослинного походження і силікону, спеціально розроблена для зміцнення, ущільнення і відновлення сухого і пошкодженого волосся.

Не містить сульфатів, парабенів, фталатів, DEA / TEA і синтетичних барвників. 

Спосіб застосування: Нанесіть шампунь на вологе волосся і ретельно розподіліть по всій довжині. Змийте і при необхідності повторіть процедуру.

Обсяг: 250 мл і 1000 мл

Зроблено в США

Читати далі
Деталі товару
2419911

Характеристики

Тип волосся
сухе
Об`єм
250 мл
1000 мл
Серія
Caviar Replenishing Moisture
Країна виробник
США
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Склад
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти