×

Відновлювальний персоналізований догляд для волосся SuperPlex Barex

Подобається146
488,00 грн
Розпродано
Повідомити мене, коли буде в наявності
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 24,40 грн

Бренд:
Опис

Barex SuperPlex Customized Conditioner Keratin Bonder

Відкрийте для себе глибоку відновлювальну дію бальзаму Кератин Бондер в поєднанні з безмежними кольоровими можливостями концентрованих пігментів для прямого фарбування Barex SuperPlex для підтримки салонного фарбування або тонування знебарвленого волосся в домашніх умовах.

Бальзам кератин бондер Barex SuperPlex рекомендується в якості щоденного засобу для догляду за волоссям, пофарбованим у відтінки блонда, знебарвленими або мелірованими локонами. Він відновлює волосся від коренів до кінчиків вже після першого застосування завдяки амінокислотам кератину, які глибоко проникають в структуру волосся, регенерують внутрішні волокна, надаючи волоссю силу, блиск і опір ушкодженням.

Миттєво полегшує процес розчісування, надаючи блиск і м'якість. Забезпечує максимальний захист від негативного впливу навколишнього середовища, усуває статичну електрику з поверхні волосся.

Спосіб застосування: змішайте прямий пігмент і бальзам. Нанесіть на чисте, вологе волосся і рівномірно розподіліть по довжині. Залиште на 3-20 хвилин, в залежності від бажаного результату. Змийте великою кількістю води.

Обсяг: 200 мл

Зроблено в Італії

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Тип волосся
освітлене
пошкоджене
Об`єм
200 мл
Серія
SuperPlex
Країна виробник
Італія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти