×

Косметичний набір The Organic Pharmacy Antioxidant Face Gel & Antioxidant Face Serum Duo

Подобається67
8 792,00 грн
Розпродано
Повідомити мене, коли буде в наявності
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 439,60 грн

Бренд:
Опис

The Organic Pharmacy Antioxidant Face Gel & Antioxidant Face Serum Duo

Третій крок ритуалу догляду The Organic Pharmacy - це відновлення шкіри і її захист від окислювального стресу.

Вся шкіра в будь-якому віці повинна щодня відновлюватися і отримувати захист від вільних радикалів, оскільки вона постійно піддається окислювальному стресу. Щодня клітини нашої шкіри контактують з токсинами, димом, сонячними променями і забруднювачами, які викликають окислювальний процес. Тому важливо заряджати її антиоксидантами, щоб протистояти шкідливому впливу вільних радикалів, які можуть викликати передчасне старіння, зміну кольору і втрату тонусу.

Рішення, створене The Organic Pharmacy, є потужним DUO-комплексом з надзвичайними антиоксидантними властивостями, який розроблено відповідно до новаторських досліджень. Це фундаментальний крок в ритуалі догляду для всіх типів шкіри.

Для досягнення максимальних результатів використовуйте ці дві потужні антиоксидантні формули разом. Водна основа, після якої йде масло, сприяє максимальному введенню активних інгредієнтів в шкіру. Дві формули, багаті олійними або водорозчинними антиоксидантними активними речовинами, ідеально доповнюють один одного і діють синергетично для підвищення їх ефективності. Дві композиції відображають подвійну природу гідроліпідної плівки для кращого проникнення активних речовин.

  • Гель проти старіння на водній основі призначений для відновлення і ревіталізації шкіри. Він наповнений потужними антиоксидантами для боротьби з вільними радикалами і окисними ушкодженнями, викликаними навколишнім середовищем. Женьшень, в його складі, зміцнює і підтягує, а вітаміни - підсилюють кровообіг. Він має приємний цитрусовий аромат, легку консистенцію і м'яку шовковисту текстуру. Забезпечує тривалий матовий ефект, мінімізує пори і надає шкірі сяйво. Містить ексклюзивний антиоксидантний комплекс з альфа-ліпоєвої кислотою, DMAE і MSM і екстрактом чорниці, женьшеню. Центелла азіатська, фіалка трьоцвітна і алое мають заспокійливу і зволожуючу дію.
  • Антиоксидантна та поживна сироватка на основі ліпідів необхідна для відновлення шкіри. Стимулюючи колаген, ця сироватка необхідна для розгладження тонких ліній і зморшок. Підходить для всіх типів шкіри. Розкішна шовковиста текстура, інтенсивна цитрусовая есенція і ефірні масла додають засобу насичений жовтий відтінок. Сироватка підвищує рівень колагену і розгладжує шкіру. Вона містить ексклюзивний антиоксидантний комплекс альфа-ліпоєвої кислоти, DMAE і MSM, масла шипшини, апельсина, грейпфрута і лимона, а також екстракт моркви, багатий вітамінами A, C і E.

Спосіб застосування: Використання пари антиоксидантів можна налаштувати відповідно до типу шкіри.

Нормальна шкіра - пропорція 1:1

Суха шкіра - пропорція 1:2 (1 частина гелю і 2 частини сироватки)

Жирна шкіра - пропорція 1:0.5 (1 частина гелю і 0.5 частини сироватки)

Обсяг: 35 + 35 мл

Зроблено в Великобританії

Читати далі
Деталі товару
521200

Характеристики

Тип шкіри
для всіх типів
Тип продукта
Сироватка
Країна виробник
Великобританія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти