×

Гребінь для кучерявого волосся Marlies Moller

Подобається110
1 401,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 70,05 грн

Бренд:
Опис

Marlies Moller Allround Comb

Гребінь Marlies Moller виготовлений в ручну з натурального бука. Його поверхня бездоганно оброблена і покрита декількома шарами воску.

Технологи бренду, знайшли ідеальну відстань між зубцями гребінця і втілили його в життя в цьому гребені. Завдяки цьому, волосся розчісується дуже легко і м'яко. Гребінець не травмує і не ушкоджує його, а добре розплутує і розчісує як вологі, так і сухі пасма.

Гребінь Marlies Moller підійде для волосся будь-якого типу і структури, але найбільше він припаде до душі власницям довгого, кучерявого, курчявого і завитого волосся. Адже саме воно потребує дбайливого аксесуару для розчісування волосся, який не так легко знайти.

Гребінець дуже зручно носити з собою в сумочці, так як він не займає багато місця і легко вміщається навіть у найменший клатч.

Розмір гребеня: 13 см х 6,5 см х 0,7 см.

Зроблено в Італії

Країна бренду Німеччина

Читати далі
Деталі товару
25767

Характеристики

Тип волосся
кучеряве
Серія
Brushes
Країна виробник
Італія
Огляди(1)
Загальний рейтинг
5
1 Огляд
Гребень очень класно прочесывает мои кудри, если честно это даже удивительно. Когда-то у меня была похожая расческа от Макадамии, но эта не идет с ней ни в какое сравнение. Волосы не вырывает и не цыпляет. При покупке очень пережала, что что дерево, из которого сделана расческа, будет не достаточно гладким и следовательно будет путаться в волосах. Но зря. Расческа прелесть для кудрявых волос

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари
Нічого нема

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти