×

Пудра-спрей для об'єму Joico RiseUp Powder Spray

Подобається85
1 305,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 65,25 грн

Бренд:
Опис

Joico RiseUp Powder Spray

Якщо ви мрієте про волосся, яке притягуватиме захоплені погляди і надаватиме вашій укладці неповторний об'єм, то Пудра-спрей для об'єму Joico - ваш ідеальний вибір.

Joico Rise Up - це чарівна паличка, яка додасть вашому волоссю неймовірний об'єм і пишність. Її інноваційна формула розроблена з використанням передових технологій та добірних інгредієнтів, які забезпечують обсяг, про який ви завжди мріяли. Як тільки ви спробуєте Joico Rise Up, ви будете вражені результатами. Ви побачите, як ваші локони миттєво оживають, набуваючи дивовижного об'єму і щільності.

Однією з головних переваг пудри Joico є її легка та невагома текстура. Волосся почуватиметься вільно і природно, без ознак обтяження чи жорсткості. Ви будете насолоджуватися своїм доглянутим і пишним волоссям, яке не залишить байдужим оточуючих. Дозвольте своїй зачісці виділятися серед інших, ставши центром уваги.

Сила Пудри-спрей для об'єму Joico RiseUp Powder Spray полягає в унікальному пульверизаторі-дозаторі, розробленому для надточного розпилення засобу. Silica Silylate, у складі, забезпечує фіксацію і щільність, за рахунок чого укладка здобуває тривалий об'єм у коренів; масло моринги доглядає за пасмами, надаючи їм блиск і м'якість.

Спосіб застосування: розпиліть спрей безпосередньо на корені та/або по всій довжині волосся для миттєвого об'єму та легкої текстури. Можна наносити на вологе волосся, щоб зробити його більш об'ємним і густим.

Об'єм: 9 грам

Зроблено у США

Читати далі
Деталі товару
60044

Характеристики

Серія
Style & finish
Країна виробник
США
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти