×

Масло-шампунь для волосся Guam

Подобається667
442,00 грн
Розпродано
Повідомити мене, коли буде в наявності
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 22,10 грн

Бренд:
Опис

Масло-шампунь Guam - це засіб для дуже м'якого і делікатного очищення шкіри голови і волосся. Володарі чутливої ​​шкіри голови як ніхто інші зможуть оцінити його по достоїнству. При очищенні, шампунь не порушує природний рН шкіри і при цьому відмінно видаляє щоденні забруднення.

Спеціальні заспокійливі компоненти в складі шампуню відмінно усувають свербіж і дискомфорт на шкірі голови, даруючи відчуття свіжості і комфорту. А захисні інгредієнти огортають кожну волосинку захисної плівкою, оберігаючи від негативного впливу навколишнього середовища.

Активні компоненти масла-шампуня Guam:

  • Екстракт водорості вакаме дуже потужний компонент в догляді за волоссям. Він працює відразу в декількох напрямках - зволожує, відновлює і захищає. Багатий на вітаміни і мікроелементи, екстракт водоростей вакаме надає інтенсивну дію на тендітні і мляві локони, перетворюючи їх і наповнюючи силою і енергією.
  • Кератин відновлює пошкоджену структуру, роблячи пасма міцними, сильними і еластичними.
  • Гліцериновий екстракт фукуса надає зволожуючий, антибактеріальний, антиоксидантний, відновлючий і анти-віковий вплив на шкіру голови і волосся.
  • Гліцерин зволожує і пом'якшує волосся і шкіру.
  • Фірмовий зволожуючий комплекс
  • Алантоїн забезпечує шкірі голови пом'якшувальну і очищаючу дію. Він відмінно видаляє бактерії і виводить зі шкіри токсини, пом'якшує її і знімає роздратування.

Масло-шампунь Гуам не містить SLES, SLS, PEG, мінеральних масел, синтетичних барвників і парабенів.

Спосіб застосування: нанесіть необхідну кількість шампуню на вологе волосся, помасажуйте шкіру голови, одночасно розподіляючи шампунь по довжині. Залиште на 1-2 хвилини після чого змийте і при необхідності повторіть процедуру.

Обсяг: 200 мл

Зроблено в Італії

Читати далі
Деталі товару
86096

Характеристики

Тип волосся
усі типи
Об`єм
200 мл
Серія
UPKer
Країна виробник
Італія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти