×

Сироватка для волосся T-Lab Professional Coco Therapy Overnight Serum Deluxe

Подобається96
1 139,00 грн
Розпродано
Повідомити мене, коли буде в наявності
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 56,95 грн

Бренд:
Опис

T-LAB Professional Coco Therapy Overnight Serum Deluxe

Серія T-LAB Professional Coco Therapy, створена з використанням сертифікованих органічних інгредієнтів, призначена для відновлення і пожвавлення волосся. Вона ідеально підходить для м'якого, сухого, ламкого, знебарвленого або хімічно обробленого волосся.

Сироватка Coco Therapy Serum Deluxe призначена для відновлення волосся і омолодження шкіри голови за ніч. Миттєво покращує якість волосся і стан шкіри голови. Має антиоксидантні властивості, регенерує волосся і запобігає його ламкості. Реконструює внутрішню структуру волосся, ефективно заповнюючи пошкоджені ділянки, роблячи волосся більш щільним. Заповнює втрату поживних речовин в результаті хімічних процесів, запобігаючи подальшому пошкодженню волосся. Допомагає підтримувати природний pH шкіри голови, сприяє здоров'ю волосяних фолікулів.

Основні компоненти:

  • Екстракт Квітів Крокуса і аметисти - Очищена мінеральна вода, насичена органічним екстрактом крокусу і дорогоцінним камінням аметисту. Оживляє шкіру голови і зміцнює волосся.
  • Рослинний Протеїн - Реконструює внутрішню структуру волосся, ефективно заповнюючи пошкоджені ділянки, робить волосся більш щільним. Стимулює вироблення колагену.
  • Органічне масло кокоса - Робить волосся гладким і еластичним, закриває кутикулу, надає блиск, живить та пом’якшує шкіру голови. 

Спосіб застосування: Нанесіть кілька крапель сироватки на шкіру голови і кінчики волосся. Залиште мінімум на 2 години або на ніч, щоб засіб проник в фолікули і структуру волосся. Розчешіть. Залиште на всю ніч. Вранці змийте і вимийте волосся, як зазвичай.

Обсяг: 150 мл

Зроблено в Великобританії

Читати далі
Деталі товару
66303

Характеристики

Тип волосся
ослаблене
пошкоджене
Об`єм
150 мл
Серія
Coco Therapy
Країна виробник
Великобританія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти