×

Еліксир на основі масла гірської камелії Marlies Moller Oil Elixir with Sasanqua

Подобається212
2 193,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 109,65 грн

Бренд:
Опис

Marlies Moller Oil Elixir with Sasanqua

Еліксир Маріс Мюллер підходить для всіх типів і довжини волосся. Він добре пом'якшує неслухняне волосся, структурує кучеряве або хвилясте волосся. Надає еластичність і здорове сяйво.

Еліксир з маслом камелії і аргани запечатує кутикулу волосся, перешкоджаючи появі посічених кінчиків. Зберігає вологу всередині локонів і надає розкішний блиск.

Не обтяжує волосся.

Активні компоненти еліксиру Marlies Moller:

  • Масло гірської камелії. Воно містить у собі колаген, комплекс з вітамінів груп А, В, Е і 12 ненасичених жирних кислот. Воно глибоко проникає в структуру волосся, зміцнюючи і відновлюючи її зсередини. Пом'якшує, живить волосся по всій довжині, захищає від навколишнього середовища, запобігає ламкість і перетин кінчиків. Масло камелії надає локонам природний і живий блиск.
  • Арганова олія. Корисна, завдяки своєму потужному складу, масло Аргани інтенсивно живить і відновлює пошкоджене волосся. Надає йому блиск, бархатистість і виняткову м'якість.

Спосіб застосування: еліксир можна використовувати на вологому або сухому волоссі. Не потребує змивання. Нанесіть невелику кількість засобу починаючи від середини волосся до кінчиків, приділяючи особливу увагу ушкодженим ділянкам.

Обсяг: 50 мл

Зроблено в Швейцарії

Країна бренду Німеччина

Читати далі
Деталі товару
21027

Характеристики

Тип волосся
усі типи
Об`єм
50 мл
Серія
Specialists
Країна виробник
Швейцарія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти