×

Шампунь для біозахисту і зволоження волосся T-LAB Professional Total Protect Duo Shampoo

Подобається64
839,00 грн
Розпродано
Повідомити мене, коли буде в наявності
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 41,95 грн

Бренд:
Опис

T-LAB Professional Total Protect Duo Shampoo

Компанія T-LAB Professional розробила продукти для максимального захисту волосся, об'єднавши їх в серію Total Protect. Продукти цієї лінії допомагають захистити волосся і шкіру голови від впливу шкідливих факторів навколишнього середовища, таких як сонце, спека, сіль і хлор, і забезпечують максимальний захист кольору волосся.

Шампунь Total Protect Duo очищає, створює природний захисний бар'єр на волоссі і шкірі голови, захищає від зовнішніх стресових факторів. Діє як сонцезахисний фільтр, має терапевтичну антибактеріальну функцію, захищає від окисного стресу, тепла і забезпечує захист кольору волосся від променів UVA / UVB і морської води. Запобігає вигорянню відтінку і захищає від штучного синього світла.

Основні компоненти:

  • Підземна вода, очищена рожевим кварцом, насичена органічним екстрактом французької троянди і дорогоцінним камінням кварцу, герметизує кутикулу волосся і відновлює природний рівень pH.
  • Органічний екстракт граната діє як сонцезахисний фільтр; ефективно захищає від окисного стресу, тепла, UVA / UVB променів і морської води. Захищає колір волосся від вигорання.
  • Масло насіння Crambe Abyssinica, органічне масло чайного дерева і екстракт брусниці виконують терапевтичну антибактеріальну функцію, захищають від штучного синього світла і вільних радикалів.

Спосіб застосування: Нанесіть шампунь на вологе волосся і шкіру голови. Спіньте і ретельно вимийте їх. Змийте і при необхідності повторіть процедуру ще раз.

Обсяг: 300 мл

Зроблено в Великобританії

Читати далі
Деталі товару
660281

Характеристики

Тип волосся
ослаблене
пофарбоване
Об`єм
300 мл
Серія
Total Protect
Країна виробник
Великобританія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти