×

Фарба прямої дії Affinage

Подобається115
1 054,00 грн
Колір
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 52,70 грн

Бренд:
Опис

Affinage Colour Dynamics

Прямі барвники Affinage допомагають надати волоссю яскравий або ніжний напівпрозорий відтінок. Змішавши будь-який тон з Пастелайзером, ви отримаєте неймовірно м'який і пастельний колір. Палітра містить 12 наймодніших і затребуваних відтінків, які можна змішувати між собою.

Affinage Colour Dynamics працює на світлому або освітленому волоссі, чим вище рівень тону вашого волосся, тим яскравіше і насиченіше буде новий колір. Склад засобів збагачений аргановою олією, маслом ши і фірмовою технологією захисту волосся і кольору. 90% складу - це натуральні компоненти органічного походження.

  • Тримається від 6 до 10 мийок.
  • Без аміаку і перекису

Спосіб застосування: вимийте волосся шампунем і добре видаліть з нього вологу за допомогою рушника. Видавіть барвник в мисочку і нанесіть пензлем на волосся. Через 15-45 хвилин змийте без використання шампуню. Допускається використання на сухе волосся, в цьому випадку ефект буде більш щільним і тривалим. Для отримання пастельних тонів змішайте в мисочці пастелайзер і барвник - додавайте пастелайзер до тих пір, поки не отримаєте бажаний колір.

Обсяг: 150 мл

Країна бренду Великобританія

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Відтінок
Зеленый
Медный
Пепельный
Рожевий
Синий
Сірий
Фиолетовый
Червоний
Тип волосся
освітлене
світле
Об`єм
150 мл
Країна виробник
Італія
Огляди(1)
Загальний рейтинг
3
1 Огляд
Красила дочке концы оттенком Magic Magenta. У нее русые волосы. Эффекта хватило на 2 раза, причем после первого мытья, оттенок было видно только на солнце

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти