×

Сухий шампунь GKhair Dry Shampoo

Подобається429
1 515,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 75,75 грн

Бренд:
Опис

Сухий шампунь - це досить новий, але вже дуже затребуваний засіб для очищення волосся. Велику популярність сухі шампуні отримали завдяки своїй зручності у використанні. Це незамінний засіб для людей, які багато подорожують або страждають жирністю волосся.

Global Keratin відомий у всьому світі завдяки своїм унікальним формулам косметичних засобів для волосся. Косметика бренду має унікальні і запатентовані склади, які відновлюють і зміцнюють волосся максимально швидко.

Вчені компанії розробили сухий шампунь Dry Shampoo, що має в складі унікальний комплекс пептидів і білків Juvexin, який благотворно впливає на стан волосся. Натуральні масла, вітаміни і мінерали в шампуні перетворені в спеціальний миючий порошок. Досить розпилити його на корені, прочесати волосся гребінцем від коренів і до кінчиків, як локони засяють чистотою і свіжістю.

Сухий шампунь Global Keratin Dry Shampoo припаде до душі сучасним активним дівчатам, яким дуже важливо завжди виглядати на всі 100.

Спосіб застосування: струсіть флакон з сухим шампунем і розпиліть його з відстані 30 см на сухе коріння. Через пару хвилин гребінцем прочешіть волосся починаючи від коренів, таким чином ви видалите залишки шампуню з волосся.

Обсяг: 300 мл

Зроблено в США

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Тип волосся
усі типи
Об`єм
300 мл
Серія
Домашний уход
Країна виробник
США
Огляди(1)
Загальний рейтинг
5
1 Огляд
Приятный сухой шампунь, мне подошёл, зуд не вызывает

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти