×

Сухий шампунь Affinage Kitoko

Подобається740
852,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 42,60 грн

Бренд:
Опис

Affinage Kitoko Style Extend Dry Shampoo

Сухий шампунь Affinage призначено для очищення волосся без використання води. У його складі відсутні парабени, мінеральні солі і силікони. Тому він делікатний до пофарбованого волосся і дозволяє зберегти його відтінок соковитим і яскравим довгий час. Формула шампуню Affinage Kitoko розроблена з використанням природних екстрактів та новітніх технологій компанії, які забезпечують локонам догляд і захист.

Сухий шампунь моментально освіжає волосся, роблячи його чистими і свіжими. Він видаляє надлишки шкірного сала, прибирає жирний блиск коренів і надає локонам обсяг і текстуру.

Склад шампуню Style Extend Dry Shampoo збагачений комплексом антиоксидантів, які захищають волосся від можливих ушкоджень і негативних впливів навколишнього середовища.

Активні компоненти: зелений чай, масло каріте, вітаміни А і Е

Спосіб застосування: з відстані 10-15 см розпиліть шампунь на корені. Дайте засобу пару хвилин вбратися в корені, після чого розчешіть волосся гребінцем, прибираючи надлишки засобу з волосся.

Обсяг: 300 мл

Зроблено в Великобританії

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Тип волосся
усі типи
Об`єм
300 мл
Серія
Kitoko Styling
Країна виробник
Великобританія
Огляди(2)
Загальний рейтинг
5
2 Огляди
покупаю его уже третий раз. Работает хорошо и незаметен на темных волосах, как работают другие сухие шампуни не знаю, но этим я довольна, именно то что хотела

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти