×

Есенція відновлююча Viege LebeL

Подобається68
2 626,00 грн
Розпродано
Повідомити мене, коли буде в наявності
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 131,30 грн

Бренд:
Опис

LebeL Viege Medicate Essence

Засоби серії LebeL Viege розроблені на основі фірмової системи Fito NanoBot. Вона регулює силу впливу кожного з інгредієнтів на пошкоджені ділянки волосся і доставляє їх в найглибші шари волосся. Проникає в клітинно-мембранний комплекс стоншеного волосся, підтримує кортекс і сприяє дисциплінуванню волосся. Завдяки цій системі, кожен інгредієнт лінії Viege сильнішає в кілька разів.

Есенція відновлююча LebeL Viege призначена для стимуляції росту волосся. Її діючі компоненти проникають глибоко в шкіру голови, відновлюючи мікроциркуляцію і зміцнюючи волосяні фолікули. Сприяє активному росту нового волосся, а також перешкоджають його витонченню, порідінню, реактивному і прогресивному випаданню.

Знімає свербіж, перешкоджає появу лупи.

Активні компоненти: корінь бамбука, корінь шовковиці білої, корінь солодки, листя солодки, фукоїдан, морква, сверція японська.

Спосіб застосування: 8-10 натискань есенції нанесіть по проділах на чисту вологу шкіру голови, розподіліть масажними рухами. Не змиваючи приступайте до укладання. При застосуванні разом з Viege Root Care Mist есенцію Medicate Essence наносять першої.

Обсяг: 100 мл

Зроблено в Японії

Читати далі
Деталі товару
5741

Характеристики

Тип волосся
усі типи
Об`єм
100 мл
Серія
Viege
Країна виробник
Японія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти