×

Дорожній набір BioSilk Color Therapy

Подобається1132
819,00 грн
Розпродано
Повідомити мене, коли буде в наявності
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 40,95 грн

Бренд:
Опис

BioSilk Color Therapy Дорожній набір засобів

Будь-яка дівчина, яка регулярно фарбує локони, бажає, щоб колір залишався яскравим і насиченим як можна довше. Але, на жаль, дуже часто фарба змивається з волосся настільки швидко, що не проходить і тижня з моменту фарбування. Відтінок блякне, втрачаючи свій блиск і насиченість. Американський бренд Biosilk знайшов відмінне рішення для цієї проблеми - засоби для фарбованого волосся лінії Color Therapy. Всі, необхідні для захисту кольору волосся, засоби компанія представила в одному дорожньому наборі BioSilk Color Therapy. Комплексне використання продуктів для фарбованого волосся дозволить зберегти відтінок волосся яскравим і насиченим довгий час.

Склад набору BioSilk Color Therapy:

  • Шампунь для фарбованого волосся BioSilkColorTherapy, 69 мл
  • Кондиціонер для пофарбованих волосся BioSilkColorTherapy, 69 мл
  • Шовк для волосся BiosilkOriginal, 69 мл
  • Незмивний кондиціонер BioSilk, 69 мл

1. Шампунь BioSilk Color Therapy

Даний шампунь не містить сульфатів, завдяки чому він м'яко очищає волосся від забруднень, вимиваючи його відтінок. Надає на волосся відновлюючу і зміцнюючу дію. Шампунь Біосілк містить екстракт бамбука і протеїни шовку, які забезпечують надійний захист локонів від зовнішніх подразників.

2. Кондиціонер BioSilk Color Therapy

Кондиціонер забезпечує локонам необхідне зволоження і захист від ультрафіолетових променів, завдяки екстракту бамбука і агрусу. З кондиціонером Біосілк волосся завжди буде зволоженими, а колір яскравим і насиченим.

3. Шовк Biosilk Original

Основою даного засобу є натуральний шовк, який забезпечує чудове відновлення структури волосся і її захист від ламкості. Шовк Біосілк миттєво перетворює будь-яке волосся, даруючи йому неймовірний блиск, м'якість і шовковистість.

4. Незмивний кондиціонер BioSilk Color Therapy

Даний кондиціонер надає на локони додатковий захист кольору. Завдяки УФ-фільтрам у складі він захищає волосся від сонячних променів, а екстракт масел маракуйи надає волоссю силу, необхідне зволоження і красивий блиск. Засіб чудово підходить для щоденного застосування.

Спосіб застосування: вимийте волосся шампунем BioSilk Color Therapy, нанесіть кондиціонер по всій довжині і залиште його на кілька хвилин. Потім змийте і відіжміть волосся в рушник. На вологе волосся нанесіть незмивний спрей-кондиціонер і висушіть волосся. Шовк можна наносити як на вологі, так і на сухі пасма, приділяючи особливу увагу кінчикам.

Зроблено в США

Читати далі
Деталі товару
PM8010

Характеристики

Тип волосся
сухе
Країна виробник
США
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари
Нічого нема

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти