×

Олія для волосся Leonor Greyl Huile De Leonor Greyl

Подобається56
2 293,00 грн
Розпродано
Повідомити мене, коли буде в наявності
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 114,65 грн

Бренд:
Опис

Leonor Greyl Huile De Leonor Greyl

Історія масла L'huile de Leonor Greyl, раніше відомого як l'huile de palme, бере свій початок з поїздки у французьку Вест-Індію в 1970-х роках. Містер Грейл, виявив, що під час урагану, дощ, стікає по листю пальм, що не змочуючи їх. Неймовірні властивості рослини надихнули його використати це масло в продукті для догляду за волоссям, який би захищав волосся, створюючи водонепроникну плівку навколо кожного волоска.

Використовуєме на пляжі між плаваннями, в салонах при укладці, вдома для відновлення волосся, це масло швидко стало культовим. У 2013 році пальмову олію було замінено двома новими інгредієнтами - кокосовим маслом і маслом монгонгу.

Масло для волосся Leonor Greyl полегшує процес розчісування волосся, пом'якшує його і відновлює сухі кінчики. Забезпечує регенеруючу дію на локони після фарбування, а також захищає від високих температур, вологи і сонця.

Його склад збагачений зволожуючими і регенеруючі маслами, такими як масло монгонгу, кокосове масло і масло копри.

Спосіб застосування: нанесіть по всій довжині волосся і залиште на 5-10 хв. (можна залишити на ніч), після чого промийте волосся теплою водою з шампунем. Якщо ваша мета захистити волосся від вологи і сонячного впливу, то необхідно нанести засіб, як вказано вище і повторювати нанесення після 3-4 купань.

Якщо масло набуде більш густої форми, то необхідно опустити його в теплу воду.

Корисні поради та інші способи використання засобу:

  • можна наносити по всій довжині перед фарбуванням або висвітленням, щоб захистити волосся (від 1/2 до 1 ковпачка в залежності від довжини), а також для захисту пасм від дії високих температур.
  • можна використовувати як засіб для стайлінгу для дуже сухого або кучерявого волосся: 2-3 краплі масла розтерти в долонях, нанести на довжину вологого або сухого волосся.

Обсяг: 95 мл

Зроблено у Франції

Читати далі
Деталі товару
2021

Характеристики

Тип волосся
усі типи
Об`єм
95 мл
Країна виробник
Франція
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти