×

Універсальна маска для волосся Jsoop Purple J Waterpack

Подобається154
1 584,00 грн
Розпродано
Повідомити мене, коли буде в наявності
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 79,20 грн

Бренд:
Опис

Jsoop Purple J Waterpack

Самий популярний засіб в асортименті марки.

Маска JSOOP Purple J Waterpack створена на основі інноваційної концепції - маска, яка не вимагає змиванням.

Вона запобігає пошкодженню волосся в наслідок впливу на нього високих температур, і відновлює вже пошкоджені ділянки волосся.

Чотири причини, за якими вам слід використовувати універсальну маску Jsoop Purple J Waterpack:

  1. Ніякої води. Нанесли, висохло і готово
  2. Допомагає захистити волосся
  3. Покращує пошкоджену кутикулу
  4. Запобігає перетину кінчиків

- Економте свій час. Після миття волосся шампунем нанесіть маску на вологе волосся і висушіть його феном. Тепле повітря допоможе активним компонентам засобу повністю вбратися у волосся, не залишивши після себе липкості або жирності.

- Запобігайте тепловому ушкодженню. Захистить своє волосся за допомогою цього засобу. Маска призначена виключно для сильно пошкодженого волосся, тому захищає локони від термоінструментів і гарячого повітря навіть при одноразовому використанні. Спеціально термоактивуємі компоненти, під дією теплого повітря видуваємого феном, проникають в структуру волосся, утворюючи захисний щит.

- Висококонцентрований протеїновий догляд. Маска містить велику кількість висококонцентрованих білків і рослинних інгредієнтів, які допомагають відновити пошкоджену кутикулу. Сухе та пошкоджене волосся стає здоровим і блискучим.

- Цілі кінчики. Знижує перетин кінчиків. Рясне зволоження та живлення забезпечують правильний доглядаючий ефект на ламкі кінчики пошкодженого волосся.

Маска JSOOP Purple J Waterpack допоможе вберегти волосся від високих температур, наповнити його поживними речовинами і рослинними екстрактами, збільшити міцність волосся.

  • Покращує зовнішній вигляд волосся
  • Робить волосся супер зволоженим, здоровим і гладким
  • Заповнює пошкоджене волосся зсередини гідролізованим колагеном, гідролізованим протеїном пшениці, гідролізованим шовком, гідролізованим кератином і амінокислотами шовку.

Спосіб застосування: Вимийте волосся шампунем, промокніть його рушником і нанесіть маску на волосся. Висушіть феном.

Рекомендації по використанню:

  1. Це висококонцентрований продукт з високим вмістом протеїну, тому використовуйте тільки невелику кількість, необхідну для вашої довжини волосся. Коротке волосся - розміром з горошину; довге волосся - розміром з мигдаль.
  2. Після використання маски Waterpack і сушки волосся феном, якщо вам необхідно використовувати праску, переконайтеся, що волосся повністю висушене.

Обсяг: 200 мл

Зроблено в Південній Кореї

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Тип волосся
пошкоджене
Об`єм
200 мл
Країна виробник
Корея
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Склад
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти