×

Аромамаска для інтенсивного догляду за неслухняним і кучерявим волоссям LebeL IAU Deep Mask

Подобається109
1 716,00 грн
Розпродано
Повідомити мене, коли буде в наявності
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 85,80 грн

Бренд:
Опис

LebeL IAU Deep Mask

Серія засобів LebeL IAU - це уособлення правильного догляду за волоссям та шкірою голови. Шампуні цієї лінії мають амінокислотну основу, яка ідеально підходить для догляду навіть за найбільш чутливою шкірою. Вони надають волоссю життєву силу і насичений блиск. Ефективні фітоекстракти і масла, що входять до складу цієї серії, мають відновлюючу, протизапальну і захисну дію. Унікальні аромакомпозіціі створюють новий настрій і мають ефект антистрес-терапії.

Концентрована маска забезпечує повноцінний догляд і відновлення неслухняного, кучерявого і пористого волосся. Вона нейтралізує залишки похідних після хімічного впливу, зберігаючи молодість волосся. Сприяє збереженню ефекту салонного випрямлення волосся. Надає волоссю сяючий блиск, гнучкість і легкість в укладанні. Захищає від ультрафіолету і термічного впливу.

Активні компоненти: СМС-комплекс, гліцерин, аргінін, масло жожоба, ланоліновая кислота, екстракт насіння соняшнику, молочна кислота

Спосіб застосування: нанесіть маску на вологе, вимите шампунем IAU волосся, по всій довжині, попередньо розігрів її між долонями. При використанні маски на сильно пошкодженому волоссі, нанесіть на найбільш пошкоджені ділянки волосся Нано-активатор IAU PURE BOOSTER і не змиваючи його, нанесіть маску. Нано-активатор забезпечить більш глибоке проникнення компонентів маски в структуру волосся. Змийте через кілька хвилин. Використовуйте 1-2 рази на тиждень. Не слід наносити на шкіру голови.

Обсяг: 170 мл

Зроблено в Японії

Читати далі
Деталі товару
4492

Характеристики

Тип волосся
кучеряве
Об`єм
200 мл
Серія
IAU Infinity Aurum
Країна виробник
Японія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти