×

Маска для захисту кольору Revlon Professional

Подобається422
1 004,00 грн
Розпродано
Повідомити мене, коли буде в наявності
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 50,20 грн

Бренд:
Опис

Маска Revlon RCC Total Color Care Enhancer Treatment

Локони, які постійно піддаються фарбуванню завжди потребуватимуть особливого догляду. Адже будь-який хімічний вплив на волосся позначається на його структурі - вона стає крихкою і легко вразливою, а в кінцевому підсумку і руйнується зовсім. Але всього цього можна уникнути якщо використовувати правильні засоби. Наприклад, маска анти-вимивання кольору від Revlon якраз такий засіб. Вона не тільки забезпечує належний догляд за структурою волоса, але і допомагає зберегти колір яскравим і блискучим значно довше.

Вона розроблена за унікальною формулою - новітні нацкові розробки і натуральні компоненти злилися воєдино, утворивши могутніший засіб, який забезпечує захист, зволоження і відновлення фарбованого волосся.

Полімери нового покоління, в складі маски Revlon, створюють захисну плівку на поверхні кожного волоска, запечатуючи таким чином колір всередині волосся. Завдяки цьому, локони довше залишаються яскравими і блискучими, а також менше пушаться і плутаються. Екстракт журавлини - це скарбниця вітаміну С і природних антиоксидантів, які захищають волосся від вільних радикалів, які роблять локони крихкими і млявими. Провітамін В5 - надає заспокійливий ефект на шкіру голови і глибоко зволожуючий - на структуру волосся.

Хочете мати гарні здорові волосся - вибирайте маску Total Color Care!

Спосіб застосування: на вологе волосся нанесіть маску на 3-5 хвилин. Змийте.

Обсяг: 150 мл

Зроблено в Іспанії

Читати далі
Деталі товару
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти