×

Лосьйон для тіла Moremo Body Lotion W

Подобається399
359,00 грн
Розпродано
Повідомити мене, коли буде в наявності
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 17,95 грн

Бренд:
Опис

Moremo Body Lotion W

Іноді після прийняття ванни або душу ми відчуваємо сухість і навіть стягнутість. Так відбувається тому, що вода змиває з шкіри не тільки забруднення, але і її захисний шар. Вирішити цю проблему легко допоможе лосьйон для тіла. Так, корейський лосьйон Moremo Body Lotion W моментально поглинається, не залишаючи після себе липкості, і дарує відчуття комфорту і легкості.

Його формула містить фірмовий екстракт з десяти білих квітів, який відмінно пом'якшує шкіру, наповнюючи її антиоксидантами і вітамінами. Це допомагає шкірі поліпшити свої захисні функції і зберегти свій тонус.

Суміш поживних масел підсилює здатність шкірного покриву до самовідновлення і зміцнення. Масла насичують його вітамінами і жирними кислотами, підвищуючи гідро-ліпідний баланс і еластичність.

Ключові компоненти: олії макадамії, каноли, виноградних кісточок, абрикоса, аргани, екстракти маргаритки, магнолії, лотоса, акації, гіацинта, жасмину, конвалії, сливи, бузини, жимолості японської.

Аромат лосьйону для тіла W відрізняється чистотою і свіжістю, його можна порівняти з запахом щойно вигладженою білої сорочки.

Спосіб застосування: після прийняття ванни або душу нанесіть лосьйон на шкіру, масажними рухами розподіляючи по всьому кожному покрову.

Обсяг: 300 мл

Зроблено в Південній Кореї

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Об`єм
300 мл
Тип продукта
Лосьон
Країна виробник
Корея
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти