×

Лосьйон для тіла Зелений чай і азіатська груша Hempz

Подобається943
417,00 грн
Об `єм
  • 500 мл
  • 65 мл
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 20,85 грн

Бренд:
Опис

Hempz Exotic Green Tea & Asian Pear Moist

Лосьйон «Екзотичне зволоження» від американського бренду Hempz оновлює, оживляє і зволожує шкіру. Його склад збагачений чистим конопляним маслом, яке славиться в усьому світі своїми інтенсивно зволожуючими і живильними властивостями. Лосьйон робить шкіру більш підтягнутою і здоровою.

Його багатий рослинний склад сприятливо позначається на красі і здоров'ї тіла. Регулярне використання цього засобу забезпечить не тільки зволоження, але і підтягнутий і стрункий силует. Шкіра буде відчувати себе легко і комфортно, незалежно від пори року.

До складу лосьйону Екзотичне зволоження Hempz входить:

- Конопляна олія. Дуже добре відновлює захисні функції шкіри і добре розгладжує зморшки. Знімає подразнення і запалення.

- Каолін. Забезпечує очищення і відлущування мертвих клітин шкіри.

- Зелений чай. Містить величезну кількість антиоксидантів, які допомагають зняти напругу і захистити шкіру. Інтенсивно зволожує і запобігає зневодненню

- Масло ши. Захищає від сонця і зневоднення. Містить велику кількість незамінних жирних кислот, які надають на шкіру потужну живильну дію.

- Екстракт ягід асаї. Заспокоює шкіру після перебування на сонці, а також уповільнює процес її старіння. Стимулює клітини шкіри до вироблення колагену.

- Екстракт огірка. Стимулює, освіжає і вирівнює тон.

- Екстракт ягід годжі. Утримують вологу всередині шкіри, перешкоджаючи її зневодненню. Тонізують і наповнюють енергією.

- Імбир. Захищає від дії вільних радикалів і негативного впливу навколишнього середовища. Уповільнює старіння.

Зволожуючий лосьйон Hempz має легку консистенцію, швидко вбирається і не залишає слідів. Володіє ароматом груші та зеленого чаю.

Не містить парабенів і глютену.

Спосіб застосування: нанесіть лосьйон на чисту шкіру тіла після прийняття душу. Круговими масажними рухами ретельно розподіліть його до повного поглинання.

Обсяг: 500 мл

Зроблено в США

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Тип продукта
Лосьон
Країна виробник
США

Спеціальні посилання

код EAN13
676280020634
Огляди(1)
Загальний рейтинг
5
1 Огляд
Хорошее средство.Этот запах больше всего понравился, кожа как шелк после него, впитывается хорошо, нету такого как после дешевых средств чувства "жирной кожи"

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти