×

Шовковистий зволожуючий гель для обличчя Jurlique Moisture Plus Rare Rose Gel Cream

Подобається93
1 916,00 грн
Розпродано
Повідомити мене, коли буде в наявності
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 95,80 грн

Бренд:
Опис

Jurlique Moisture Plus Rare Rose Gel Cream

Зволожте суху, зневоднену шкіру за допомогою крем-гелю Moisture Plus Rare Rose Gel Cream від Jurlique, австралійського бренду натуральних засобів по догляду за шкірою, який відомий своїми натуральними високоефективними формулами, створеними із зібраних вручну інгредієнтів, вирощених на власній фермі в Південній Австралії.

Легкий, освіжаючий і багатий концентрованими рослинними компонентами зволожуючий крем може похвалитися гелевою текстурою, яка ідеально підходить для комбінованої і жирної шкіри або для тих, хто живе в жаркому і вологому кліматі.

Будучи частиною лінійки Rare Rose Moisture Plus, спеціально розробленою для усунення ознак старіння, чутливості, зневоднення або нерівномірного тону шкіри за рахунок інтенсивного зволоження, зволожуючий крем-гель забезпечує потужний прилив вологи. Надаючи відчуття охолодження, всмоктуючись у шкіру, він направляє свої антиоксидантні властивості на шкіру, формуючи захисний щит від факторів навколишнього середовища, і регулює вироблення шкірного сала.

Підходить для комбінованої та жирної шкіри.

Без штучних барвників, ароматизаторів, парабенів і сульфатів.

Спосіб застосування: зігрійте невелику кількість засобу між кінчиками пальців і нанесіть на обличчя, шию і зону декольте. Застосовуйте вранці та / або ввечері поверх сироваток Jurlique.

Обсяг: 50 мл

Зроблено в Австралії

Читати далі
Деталі товару
114300

Характеристики

Об`єм
50 мл
Тип шкіри
для жирної
для комбінованої шкіри
Тип продукта
Гель
Серія
Moisture Plus Rare Rose
Країна виробник
Австралія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари
Нічого нема

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти