×

Кондиціонер для чоловіків Chi Man

Подобається718
976,00 грн
Розпродано
Повідомити мене, коли буде в наявності
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 48,80 грн

Бренд:
Опис

Chi Man Daily Active Soothing Conditioner щоденний кондиціонер для чоловіків

Від природи чоловіки набагато частіше, ніж жінки, страждають проблемами, пов'язаними з волоссям та шкірою голови - лупа, випадіння, передчасне облисіння. Тому їх волосся вимагає особливого догляду. Саме такий активний і діючий догляд легко забезпечує кондиціонер Man Daily Active Soothing Conditioner від американського бренду Chi. Лінія Man Daily розроблена спеціально для енергійних і спортивних чоловіків, кожен день яких наповнений активними подіями. Засоби Chi Man Daily мають в складі лише натуральні інгредієнти, які забезпечують волоссю і шкірі голови інтенсивне зволоження, а також зміцнюють волосяні фолікули, запобігаючи випаданню волосся.

Даний кондиціонер має полегшену текстуру, яка м'яко розподіляється по поверхні волосся і легко змивається водою. У формулі засобу містяться вітаміни, спеціальний зволожуючий комплекс і витяжки з цілющих трав. Взаємодіючи один з одним, вони гарантують глибоке живлення, інтенсивне зволоження і відновлення структури волосся.

Ефект від впливу кондиціонера видно вже після першого використання - волосся набуває силу і еластичність, а зачіска має відмінний природний обсяг.

Спосіб застосування: після миття волосся шампунем, нанесіть кондиціонер на волосся і залиште на 1-3 хвилини. Потім змийте.

Обсяг: 950 мл

Зроблено в США

Читати далі
Деталі товару
CHI5636

Характеристики

Тип волосся
для чоловіків
Об`єм
950 мл
Серія
Chi Man
Країна виробник
США
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари
Нічого нема

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти