×

Відтіночний червоний кондиціонер Joico Color Infuse Red Conditioner

Подобається784
660,00 грн
Розпродано
Повідомити мене, коли буде в наявності
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 33,00 грн

Бренд:
Опис

Підтримка інтенсивно яскравого і насиченого червоного кольору, який не тьмяніє!

З кондиціонером Color Infuse Red Joico ви можете миттєво освіжити червоний колір або миттєво посилити відтінок забарвлених пасм. Тонуючі пігменти відмінно тримаються протягом кількох процедур миття голови.

  • Anionic Dye Technology - ексклюзивна технологія, що дозволяє пігменту прикріплятися до стрижня волоса і не вимиватися протягом декількох процедур миття голови.

Червоний відтінковий бальзам ніжно кондиціонує, живлячи і захищаючи волосся. Надає волоссю гладкість, легкість розчісування і насичений тон.

  • Multi Spectrum Defense Complex перешкоджає вимиванню кольору, в той час як Bio-Advance Peptide Complex відновлює волосся від коренів до кінчиків, захищає його і насичує блиском після кожного застосування.

Ідеально підійде для забарвленого і натурального волосся з будь-яким червоним відтінком. Закріплює і підкреслює дію тонуючого червоного шампуню.

Спосіб застосування: невелику кількість засобу нанесіть по всій довжині на вологе волосся після використання тонуючого червоного шампуню і залиште для впливу на 1-3 хвилини, потім змийте. Підходить для щоденного використання.

Обсяг: 300 мл

Зроблено в США

Читати далі
Деталі товару
ДЖ703

Характеристики

Відтінок
Червоний
Тип волосся
освітлене
пофарбоване
Об`єм
300 мл
Серія
Color Infuse
Країна виробник
США
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари
Нічого нема

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти