×

Спрітц для об'єму екстра сильної фіксації CHI

Подобається1022
722,00 грн
Розпродано
Повідомити мене, коли буде в наявності
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 36,10 грн

Бренд:
Опис

CHI Helmet Head Extra Firm Spritz

Спрітц для обсягу Chi знайомий багатьом дівчатам як унікальний стайлінговий засіб, за допомогою якого можна надавати обсяг, завивати або вирівнювати локони. За рахунок того, що він має екстра сильну фіксацію, створена укладка залишається в ідеальному вигляді протягом тривалого часу. При цьому, волосся виглядає доглянутим і неймовірно блискучими.

Спрітц входить в серію засобів Chi Infra, яка призначена для догляду за сухим волоссям, яке часто піддається фарбуванню або термоукладці. Тому в складі засобу містяться спеціальні компоненти, які зволожують і відновлюють пошкоджені локони. Наночастинки кераміки відмінно зміцнюють структуру волосся, "загоюючи" її пошкоджені ділянки і надаючи локонам пружність і силу. Протеїни натурального шовку забезпечують глибоке зволоження і пом'якшення волосся, роблячи його поверхню більш гладкою і рівною, а так само неймовірно блискучою.

Завдяки такому потужному складу, укладка, створена за допомогою Спрітц CHI Helmet матиме неймовірно розкішний вигляд довгий час.

Спосіб застосування: на вимите вологе волосся розпиліть невелику кількість засобу і приступайте до своєї звичної укладки.

Обсяг: 300 мл

Зроблено в США

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Призначення продукта
Для объема
Тип волосся
усі типи
Об`єм
300 мл
Серія
Infra Finish
Країна виробник
США
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти