×

Гребінець продувний GKhair Vent Brush

Подобається934
832,00 грн
Розпродано
Повідомити мене, коли буде в наявності
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 41,60 грн

Бренд:
Опис

Vent Brush GKHair 

Будь-яка дівчина любить красиві аксесуари, будь то сумочка або дзеркальце, вона все одно дуже ретельно поставиться до вибору свого нового супутника. А при виборі гребінця необхідна особлива уважність до всіх його деталей, адже від щітки багато в чому залежить подальший стан волосся.

Знаючи цю особливість жіночої статі, американська компанія Global Keratin, відома відмінною косметикою для відновлення волосся, випустила в світ свої професійні інструменти і аксесуари для укладання волосся. Їх інструмент продумано до дрібниць, щоб полегшити їх використання майстрам і просто любителькам своїх локонів.

Одним з таких аксесуарів є вентильований браш Global Keratin. Він дозволяє легко розчісувати волосся і використовувати його для створення чудової об'ємної укладки феном. Незвичайна форма гребінця дозволяє гарячому повітрю проходити крізь отвори, не викликаючи пересушення або перегрів волосся в процесі його сушіння феном. Vent Brush має антистатичне покриття, завдяки якому волосся не електризується і не плутається, а лягає, як задумано.

Зручність використання гребінця з прогумованою ручкою Глобал Кератин зможе оцінити не тільки звичайний користувач, але і самий вимогливий стиліст.

Країна бренду: США

Вироблено в Китаї

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Тип волосся
усі типи
Серія
Инструмент и аксессуары
Країна виробник
Китай
Огляди(1)
Загальний рейтинг
5
1 Огляд
Браш удобный и легко лежит в руке, голову сушить намного легче с ним

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти