×

Антицелюлітний крем для тіла Guam

Подобається1141
1 379,00 грн
Розпродано
Повідомити мене, коли буде в наявності
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 68,95 грн

Бренд:
Опис

Guam Corpo Anticellulite Bioactivity Gambe-Glutei

Ідеальний крем для боротьби з целюлітом. Він надає «розігрівачий-охолоджуючий» вплив на шкіру завдяки високій концентрації активних інгредієнтів, які стимулюють циркуляцію крові і сприяють відновленню пружності та еластичності шкіри.

Крем Гуам забезпечує клітинам шкіри посилений захист від вільних радикалів, завдяки фірмовому екстракту морських водоростей GUAM®, який має антиоксидантну дію в 3 рази вище, ніж аналогічні екстракти.

Перші результату від дії засобу можна спостерігати вже після першого тижня його використання - шкіра стає більш щільна, пружна і підтягнута.

Активні компоненти антицелюлітного крему Guam:

- Екстракт червоної водорості Corallina officinalis - являє собою розгладжуючий інгредієнт, який допомагає позбавитися від розтяжок, а також м'яко відбілити шкіру.

- Глікозаміноглікани забезпечують шкірі підтримку і регенерують її клітини, повертають дермі і епідермісу нормальний рівень вологи і захищають від старіння.

- Ментол дуже часто використовується в засобах проти целюліту. Його дія спрямована на виведення рідини і відновлення мікроциркуляції крові в шкірі. Також, ментол володіє відмінними заспокійливими та протизапальними властивості.

- Органічна ароматизована вода червоного апельсина.

Крем Guam Сorpo не містить в своєму складі парафінів, мінеральних масел, ланоліну, синтетичних барвників, SLS, SLES, PEG, силіконів, парабенів і інгредієнтів тваринного походження.

Протестований на вміст нікелю

Спосіб застосування: нанесіть крем на проблемні ділянки стегон і сідниць, легкими масажними рухами втираючи його в шкіру до повного всмоктування. Використовуйте вранці та ввечері. Невелике почервоніння, відчуття «тепло-холод» після нанесення крему є нормальною реакцією.

Важливо! Обов'язково після використання засобу вимийте руки з милом. Уникайте потрапляння в очі і на слизові оболонки.

Обсяг: 200 мл

Зроблено в Італії

Читати далі
Деталі товару
14072

Характеристики

Об`єм
200 мл
Тип продукта
Крем
Серія
LE CREME_Specialistica
Країна виробник
Італія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти