×

Антицелюлітна маска "Холодна формула" Guam

Подобається1109
1 911,00 грн
Об `єм
  • 1 кг
  • 500 грамм
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 95,55 грн

Бренд:
Опис

Антицелюлітна маска Guam "Холодна формула" - це неймовірно ефективний і безпечний натуральний засіб на основі морських водоростей.

Вона надає охолоджуючий ефект, покращує мікроциркуляцію, сприяє нормалізації обміну речовин, виведенню токсинів з клітин шкіри, відновлює її пружність, знімає набряклість, зміцнює судини і тонізує тканини. Активні речовини, що містяться в грязьовий масці, мають пролонговану дію.

Активні інгредієнти: подрібнені морські водорості Guam, екстракт морської водорості фукус, каолінова глина, морська сіль, фітоекстракти плюща, кінського каштана, хвоща, ефірні масла лимона і материнки, ментол.

Спосіб застосування: струсіть банку кілька разів до отримання однорідної консистенції. Нанесіть грязьову маску на проблемні зони легкими масажними рухами. Оберніть стегна спеціальною плівкою і залиште на 45 хвилин. Змийте великою кількістю води без застосування пыномоючих засобів.

При застосуванні засобу відчуття ознобу і легке почервоніння шкіри є нормальною реакцією. Для посилення ефекту рекомендується під час перших трьох процедур наносити маску на всю довжину ноги, включаючи гомілки і сідниці. Під час проведення подальших процедур можна не наносити маску на гомілки.

Важливо! Не застосовувати препарат після депіляції!

Обсяг: 500 грам і 1000 грам

Зроблено в Італії

Читати далі
Деталі товару
81143

Характеристики

Об`єм
1000 мл
Тип продукта
Маска
Серія
Fanghi d´Alga
Країна виробник
Італія

Спеціальні посилання

код EAN13
8025021110448
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти