×

Кольорова маска Перлинний нюд Newsha Color Masque Pearly Nude

Подобається67
873,00 грн
Об `єм
  • 150 мл
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 43,65 грн

Бренд:
Опис

Newsha Color Masque Diamond Pearly Nude

Newsha Color Masque Pearly Nude ідеально підходить для волосся від світло-русявого до середньо-русявого відтінку. Нейтралізує жовті та оранжеві тони.

Збагачена фірмовим доглядаючим комплексом, маска інтенсивно живить, доглядає і зміцнює структуру волосся. Кератин в її складі зміцнює волосся зсередини і захищає його поверхню. Пантенол інтенсивно зволожує волосся і надає йому неповторну еластичність. Протеїни пшениці окутують волосся, створюючи навколо нього захисний шар, надаючи локонам еластичність і силу. Соєвий протеїн зміцнює структуру волосся, роблячи волосся сильним і здоровим. Амінокислоти пшениці діють як додаткова порція захисту і догляду і ідеально доповнюють комплекс Newsha Care.

  • Яскраве сяйво
  • Сліпучий блиск
  • Довготривале сяйво кольору
  • Інтенсивна терапія
  • Натуральні інгредієнти високої якості

Newsha Care - ефективний комплекс для догляду за локонами. Високоякісні натуральні інгредієнти і чисті кольорові пігменти працюють разом і утворюють ефективний комплекс. Він надає волоссю шовковистий блиск з максимальною інтенсивністю кольору.

Спосіб застосування: Щоб оптимально підготувати волосся до нанесення кольорової маски, вимийте його одним з шампунів Newsha. Рівномірно нанесіть маску на підсушене рушником волосся і ретельно розподіліть її по пасмам. Залиште на 5-15 хвилин в залежності від бажаної інтенсивності кольору, потім ретельно змийте. Висушіть волосся феном і виконайте укладку як зазвичай - готово!

Порада: кольорові пігменти тримаються від 4 до 10 мийок. Результат фарбування залежить від поточного кольору і стану волосся: з хімічно обробленим або пористим волоссям результат зазвичай більш інтенсивний.

Обсяг: 150 мл

Зроблено в Німеччині

Читати далі
Деталі товару
NCM003

Характеристики

Відтінок
Нейтрализация желтизны
Тип волосся
усі типи
Об`єм
150 мл
Серія
Color Masks
Країна виробник
Німеччина
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти