×

Тонуюча Маска Чорна Screen Puredips Black Nourishing Color Mask

Подобається0
1 260,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 63,00 грн

Бренд:
Опис

Screen Puredips Nourishing Color Mask Black

Screen Puredips - це інноваційні та багатофункціональні кольорові маски, створені для освіження та оновлення кольору волосся. У сучасному світі колір волосся стає все більш важливим елементом стилю, який дозволяє виразити свою індивідуальність та переваги. Незалежно від того, чи вибираєте ви натуральний відтінок, мерехтливий або яскравий, сміливий колір, важливо, щоб ваш колір волосся завжди виглядав ідеально - яскравим і блискучим. Інакше існує ризик, що ваше волосся буде виглядати втомленим і тьмяним, що може негативно позначитися на вашому загальному вигляді.

Але як зберегти яскравий та насичений колір волосся між відвідуваннями салону краси? Як задовольнити бажання постійно змінювати свій образ, не піддаючи волосся зайвому впливу? Щоб відповісти на ці питання, компанія Screen представляє Puredips Color Recharger – нову лінійку поживних масок для волосся. У цій лінійці представлено 11 відтінків, які можна змішувати безпосередньо, а також нейтральний відтінок, який дозволяє створювати нескінченну кількість варіацій кольору – від яскравих та насичених до легких та пастельних. Маски Puredips Color Recharger забезпечують подвійну дію: вони є важливим інструментом для стилістів у салонах краси і при цьому забезпечують клієнтів зручним способом підтримувати яскравий колір волосся вдома.

Унікальна веганська формула масок збагачена двома активними інгредієнтами передових косметичних технологій: комплексом Colorist та гліколевим екстрактом магнолії з антиоксидантними властивостями.

  • Комплекс Colorist, отриманий з італійських фруктів з використанням молекулярного біозрідження, забезпечує високу ефективність та багатство активними інгредієнтами, що дозволяє зберегти яскравість та блиск волосся.
  • Екстракт магнолії, а також фруктові ноти в ароматичній композиції, надають процедурі приємного аромату та створюють неповторні сенсорні враження.

Маска Screen Puredips Black підходить для фарбування волосся 1-3 рівня.

Спосіб застосування: Надягніть одноразові рукавички. Нанесіть маску після миття шампунем на підсушене рушником волосся. Поступово розподіліть по довжині і кінчикам за допомогою гребінця або щітки. Не наносите на шкіру голови. Залишіть на 5-20 хвилин, залежно від бажаного ефекту. Ретельно промийте.

Об'єм: 200 мл

Зроблено в Італії

Читати далі
Деталі товару
15970

Характеристики

Відтінок
Черный
Тип волосся
усі типи
Серія
Puredips
Країна виробник
Італія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти