×

Тонуюча Маска Фіолет Screen Puredips Violet Nourishing Color Mask

Подобається0
1 260,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 63,00 грн

Бренд:
Опис

Screen Puredips Nourishing Color Mask Violet

Screen Puredips - це унікальні, насичені та креативні кольорові маски, які освіжають та відновлюють колір волосся.

У сучасному світі колір волосся стає все більш виразним аксесуаром, що дозволяє підкреслити індивідуальність та стиль. Будь то натуральний, крижаний або яскравий відтінок, важливо, щоб колір волосся завжди виглядав ідеально, жваво і блискуче, інакше може виникнути ризик втрати ефекту через втрату яскравості і сяйва. Як підтримувати яскравість кольору між відвідуваннями салону? Як отримати м'яке, шовковисте волосся без постійних зобов'язань?

У відповідь на ці питання Screen представляє Puredips Nourishing Color Mask – лінійку поживних кольорових масок. Лінійка включає 11 відтінків, які можна змішувати між собою, а також нейтральний відтінок для створення нескінченних варіацій. Від яскравих та насичених кольорів для сміливих образів до ніжних пастельних відтінків для романтичних образів.

Маски Puredips Color Recharger є універсальним інструментом для колористів в салонах і незамінний засіб для домашнього догляду за кольором волосся. Збагачені ексклюзивною веганською формулою, вони містять два активні компоненти передових косметичних технологій: Colorist Complex та гліколевий екстракт магнолії з антиоксидантними властивостями.

  • Комплекс Colorist - це суміш італійських фруктів, збагачена високоповними та біодоступними активними інгредієнтами, які посилюють блиск волосся та захищають його колір.
  • Гліколевий екстракт магнолії надає маскам приємного аромату та забезпечує максимальне зволоження волосся.

Маска Screen Puredips Violet підходить для фарбування волосся будь-якого кольору.

Упаковка масок Screen Puredips забезпечує високий рівень біорозкладності та придатна для вторинної переробки, що підкреслює турботу про довкілля. Спробуйте маски Screen Puredips та відчуйте унікальне поєднання кольору та догляду!

Спосіб застосування: Надягніть одноразові рукавички. Нанесіть маску після миття шампунем на підсушене рушником волосся. Поступово розподіліть по довжині і кінчикам за допомогою гребінця або щітки. Чи не наносите на шкіру голови. Залишіть на 5-20 хвилин, залежно від бажаного ефекту. Ретельно промийте.

Об'єм: 200 мл

Зроблено в Італії

Читати далі
Деталі товару
15966

Характеристики

Відтінок
Фиолетовый
Тип волосся
усі типи
Серія
Puredips
Країна виробник
Італія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти