×

Тонуюча Маска Інтенсивна мідна Screen Puredips Intense Copper Nourishing Color Mask

Подобається0
1 260,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 63,00 грн

Бренд:
Опис

Screen Puredips Nourishing Color Mask Intense Copper

Puredips від Screen - це універсальні, насичені та креативні маски для волосся, які освіжають та оновлюють їх колір. У наш час колір волосся стає дедалі моднішим аксесуаром, який можна демонструвати з гордістю, підкреслюючи свою індивідуальність та стиль. Чи то натуральний, крижаний або виразний відтінок, колір волосся завжди повинен бути яскравим, ідеальним і блискучим. В іншому випадку, існує ризик "пошарпаного" ефекту через тьмяне волосся, яке виглядатиме неохайно і втомлено.

Як зберегти яскравий та насичений колір волосся між фарбуваннями? Як задовольнити бажання часто змінювати образ, залишаючись при цьому з м'яким, шовковистим і доглянутим волоссям? Щоб відповісти на ці питання, Screen представляє Puredips Color Recharger – серію кольорових поживних масок.

Маски Puredips Color Recharger мають подвійне призначення: вони є технічним інструментом для стилістів у салонах краси та незамінним засобом для догляду за кольором волосся в домашніх умовах. Збагачені активними інгредієнтами передових косметичних технологій, вони допомагають підтримувати яскраві відтінки між фарбуваннями, створювати нові відтінки на натуральному волоссі або тонувати знебарвлені простим і швидким способом прямого фарбування.

Це унікальна можливість удосконалити ваш зовнішній вигляд і підтримувати здоров'я волосся в домашніх умовах. Їхня веганська формула збагачена двома активними інгредієнтами: комплексом Colorist та гліколевим екстрактом магнолії з антиоксидантними властивостями. Ці компоненти збільшують блиск волосся і захищають його колір, зберігаючи яскравість і життєву силу.

Маска Screen Puredips Intense Copper підходить для фарбування волосся 5-8 рівня.

Маски Puredips також відображає відданість компанії Screen до сталого розвитку. Завдяки екологічно чистій формулі з низьким впливом на навколишнє середовище і 100% біорозкладається упаковці, продукти бренду не тільки роблять ваше волосся яскравим і здоровим, але й допомагають зберегти красу нашої планети.

Спосіб застосування: Надягніть одноразові рукавички. Нанесіть маску після миття шампунем на підсушене рушником волосся. Поступово розподіліть по довжині і кінчикам за допомогою гребінця або щітки. Не наносите на шкіру голови. Залишіть на 5-20 хвилин, залежно від бажаного ефекту. Ретельно промийте.

Об'єм: 200 мл

Зроблено в Італії

Читати далі
Деталі товару
15964

Характеристики

Відтінок
Медный
Тип волосся
усі типи
Серія
Puredips
Країна виробник
Італія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти