×

Тонуюча Маска Screen Puredips Gold Nourishing Color Mask

Подобається0
1 260,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 63,00 грн

Бренд:
Опис

Screen Puredips Nourishing Color Mask Gold

Screen Puredips - це інноваційні та універсальні кольорові маски, створені для того, щоб ваш колір волосся завжди залишався яскравим та насиченим. У світі сучасної моди колір волосся стає все більш значущим, будучи невід'ємним аксесуаром, який підкреслює вашу індивідуальність та стиль. Однак, щоб ваш колір завжди залишався яскравим та ідеальним, важливо підтримувати його свіжість між відвідуваннями салону. В іншому випадку, бляклий колір волосся може створити враження неохайності та тьмяності.

Італійський бренд Screen представляє лінію кольорових поживних масок – Puredips Color Recharger, що включає 11 відтінків, які можна змішувати між собою, а також нейтральний відтінок для створення нескінченних варіацій. Від інтенсивних тонів для сміливих образів до ніжних відтінків пастельних для романтичних образів - в цій лінійці знайдеться відповідний відтінок для кожного.

Маски Puredips Color забезпечують подвійну дію: вони є не лише технічним інструментом для колористів у салонах краси, а й унікальним задоволенням для клієнтів удома. З їхньою допомогою ви зможете підтримувати яскравий колір між відвідуваннями салону, створювати нові відтінки або тонувати знебарвлене волосся. Унікальна веганська формула масок збагачена активними інгредієнтами передових косметичних технологій: комплексом Colorist та гліколевим екстрактом магнолії, що має антиоксидантні властивості.

  • Комплекс Colorist - це суміш італійських фруктів, збагачена високоповними та біодоступними активними інгредієнтами, які посилюють блиск волосся та захищають його колір.
  • Гліколевий екстракт магнолії надає маскам приємного аромату та забезпечує максимальне зволоження волосся.

Маска Screen Puredips Gold призначена для фарбування волосся на 7-10 рівні у золотисті відтінки.

Спосіб застосування: Надягніть одноразові рукавички. Нанесіть маску після миття шампунем на підсушене рушником волосся. Поступово розподіліть по довжині і кінчикам за допомогою гребінця або щітки. Не наносьте на шкіру голови. Залишіть на 5-20 хвилин, залежно від бажаного ефекту. Ретельно промийте.

Об'єм: 200 мл

Зроблено в Італії

Читати далі
Деталі товару
15963

Характеристики

Відтінок
Золотой
Тип волосся
усі типи
Серія
Puredips
Країна виробник
Італія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти