×

Тонуюча Маска Персидський Червоний Screen Puredips Persian Red Nourishing Color Mask

Подобається0
1 260,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 63,00 грн

Бренд:
Опис

Screen Puredips Nourishing Color Mask Persian Red

Puredips від Screen – це багатофункціональні та творчі маски для волосся, які надають їм насичений колір та свіжий вигляд. Сьогодні колір волосся стає все більш значущим модним аксесуаром, що дозволяє виразити індивідуальність та стиль. Чи то природний відтінок, холодний чи яскравий колір – він має бути бездоганним, яскравим і сяючим. В іншому випадку існує ризик "пошарпаного" ефекту через бляклість і тьмяність волосся.

Як зберегти яскравий та насичений колір між відвідуваннями салону? Як задовольнити бажання постійного поновлення зовнішнього вигляду, не жертвуючи здоров'ям волосся? Щоб відповісти на ці питання, Screen представляє Puredips Color Recharger – нову лінійку масок для волосся. У цій лінійці представлено 11 відтінків, які можна змішувати між собою, а також нейтральний відтінок для створення нескінченних варіацій. Від яскравих тонів для сміливих образів до ніжних відтінків пастельних для романтичного стилю – Puredips Color Recharger задовольнить будь-які потреби.

Маска Puredips від Screen забезпечує подвійну дію: вона служить технічним інструментом для професіоналів у салоні та дозволяють клієнтам насолоджуватися яскравими відтінками будинку.

Збагачені ексклюзивною веганською формулою, маски Screen містять два активні компоненти передових косметичних технологій: Colorist Complex та екстракт гліколевої магнолії з антиоксидантними властивостями. Завдяки цьому посилюється блиск волосся і зберігається його колір, надаючи їм яскравість і життєву силу.

Екологічно чиста рецептура та упаковка, що легко піддається вторинній переробці, роблять Puredips від Screen ідеальним вибором для тих, хто цінує красу та піклується про планету.

Спосіб застосування: Надягніть одноразові рукавички. Нанесіть маску після миття шампунем на підсушене рушником волосся. Поступово розподіліть по довжині і кінчикам за допомогою гребінця або щітки. Чи не наносите на шкіру голови. Залишіть на 5-20 хвилин, залежно від бажаного ефекту. Ретельно промийте.

Об'єм: 200 мл

Зроблено в Італії

Читати далі
Деталі товару
15965

Характеристики

Відтінок
Червоний
Тип волосся
усі типи
Серія
Puredips
Країна виробник
Італія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти