×

Захисний флюїд для обличчя Valmont LumiCity SPF 50

Подобається0
11 375,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 568,75 грн

Бренд:
Опис

Valmont Luminosity Lumicity UVB SPF 50

Лінія Luminosity від Valmont – це новий комплексний догляд для сяйва шкіри та ідеально рівного тону обличчя.

Колекція складається з 5 максимально ефективних комплексних засобів із приємними текстурами. Всі продукти серії містять фітокомплекс із 7 видів альпійських рослин, екстракти яких допомагають боротися з віковими змінами шкіри та сприяють ідеальному кольору обличчя. Крім цього, в Luminosity використано 2 види білої шовковиці, яку в давнину особливо цінували японські жінки за створення бездоганного тону шкіри.

Завдяки великій кількості мікрочастинок, що відбивають та заломлюють світло, досягається ефект абсолютного вирівнювання та сяйва шкіри обличчя.

Valmont LumiCity є щоденним доглядом, який підтримує природне сяйво шкіри та захищає її від шкідливого впливу міського середовища. Цей легкий флюїд не тільки забезпечує надійний захист від UVA та UVB променів завдяки унікальній комбінації органічних та мінеральних фільтрів, але й активує природне сяйво шкіри.

Переваги:

Унікальна Формула: Формула LumiCity, збагачена екстрактом білої шовковиці та 7 альпійськими рослинами, стимулює клітинні процеси, повертаючи шкірі природне сяйво.

Захист від УФ-променів: Поєднання 5 органічних та 1 мінеральних фільтрів забезпечує ефективний захист шкіри від шкідливого впливу сонячних променів.

Зволоження та заспокоєння: Формула містить корінь женьшеню, який освіжає колір обличчя, а також потрійну ДНК, що стимулює клітинну активність та зволожуючу шкіру.

Невидима текстура: При нанесенні флюїд миттєво вбирається, не залишаючи білих слідів і не створюючи неприємного блиску.

Valmont LumiCity - ваш надійний супутник у боротьбі за здоров'я та сяйво шкіри у міській метушні.

Спосіб застосування: Вранці наносьте флюїд на обличчя та шию. Його можна наносити відразу після сироватки чи денного крему.

Об'єм: 30 мл

Зроблено у Швейцарії

Читати далі
Деталі товару
705706

Характеристики

Об`єм
30 мл
Тип шкіри
для всіх типів
SPF
50
Країна виробник
Швейцарія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти