×

Крем для сяйва шкіри Valmont LumiCream

Подобається58
8 657,60 грн 12 368,00 грн
Reduced price-30%
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 432,88 грн

Бренд:
Опис

Valmont Luminosity LumiCream

Лінія Luminosity від Valmont – це новий комплексний догляд для сяяня шкіри та ідеально рівного тону обличчя.  

Колекція складається з 4-х максимально ефективних комплексних засобів з приємними текстурами. Всі продукти лінійки містять фітокомплекс із 7 видів альпійських рослин, екстракти котрих допомагають боротися з віковими змінами шкіри та сприяють ідеальному кольору обличчя. Крім цього, в Luminosity використано 2 види білої шовковиці, яку в давні часи особливо цінували японські жінки за створення бездоганного тону шкіри. 

Завдяки великій кількості мікрочастинок, що відбивають та преломлюють світло, досягається ефект абсолютного вирівнювання та сяяння шкіри обличчя.

Крем з неймовірно легкою танучою текстурою, з ефектом «другої шкіри», завдяки великій кількості мікрочастин у складі, дарує абсолютний  рівний тон та здоровий колір обличчя, забезпечуючи неперевершене здорове сяйво. 

Завдяки своїй формулі, багатій рослинними екстрактами (7 альпійських рослин і біла шовковиця), посиленою технологією Аеропоніки, здатною збільшувати ефективність рослин у кілька разів, крем запускає фізіологічні процеси в клітинах шкіри, що відповідають за природне сяйво. 

  • Swiss Phyto-Complex для сяйва - Коктейль з 7 рослин, органічно вирощених на великих висотах, де чистота повітря та незаймана льодовикова вода створюють ідеальні умови для вироблення потужних активних інгредієнтів.
  • Потрійна ДНК для запобігання старінню - Зволожуючий компонент, який утримує у воді в 10 000 разів більше за вагу. Передова антивікова молекула, що стимулює всі функції клітин.
  • Корінь білої шовковиці (при обробці ґрунту) для рівного тону - Зменшує тьмяність шкіри.
  • Корінь білої шовковиці (аеропонне вирощування) для більш гладкої поверхні - Зменшує шорсткість шкіри.
  • Женьшень для надання енергії - Підвищує клітинні функції, покращує кровообіг, збільшує постачання епідермісу поживними речовинами та виводить токсини.

Спосіб застосування: Вранці та/або ввечері нанесіть кілька крапель на обличчя та шию після сироватки, в ідеалі LumiSence, для максимального сяйва.

Обсяг: 50 мл

Зроблено в Швейцарії

Читати далі
Деталі товару
705702

Характеристики

Об`єм
50 мл
Тип шкіри
для всіх типів
Тип продукта
Крем
Країна виробник
Швейцарія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти