×

Есенція для сяйва шкіри Valmont LumiSence

Подобається15
7 876,40 грн 11 252,00 грн
Reduced price-30%
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 393,82 грн

Бренд:
Опис

Valmont Luminosity LumiSence

Лінія Luminosity від Valmont – це новий комплексний догляд для сяяня шкіри та ідеально рівного тону обличчя.  

Колекція складається з 4-х максимально ефективних комплексних засобів з приємними текстурами. Всі продукти лінійки містять фітокомплекс із 7 видів альпійських рослин, екстракти котрих допомагають боротися з віковими змінами шкіри та сприяють ідеальному кольору обличчя. Крім цього, в Luminosity використано 2 види білої шовковиці, яку в давні часи особливо цінували японські жінки за створення бездоганного тону шкіри. 

Завдяки великій кількості мікрочастинок, що відбивають та преломлюють світло, досягається ефект абсолютного вирівнювання та сяяння шкіри обличчя.

Есенція, що звужує пори та активує сяйво шкіри. Вона зміцнює шкіру обличчя на глибинному рівні для ідеального розсіювання світла. 

Нехай вас не обманює її ніжна водяниста текстура! LumiSence - це саме втілення ефективності. Цей щоденний догляд, створений у вигляді сироватки, впливає з абсолютною точністю на кількість видимих пор та відновлює природні механізми сяйва шкіри. В чому секрет? Чудове поєднання швейцарського фітокомплексу, екстрактів білої шовковиці, концентрату, що звужує пори, та зіркового інгредієнта Valmont, потрійної ДНК. Справжнє диво-лікування!

  • Swiss Phyto-Complex для сяйва - Коктейль з 7 рослин, органічно вирощених на великих висотах, де чистота повітря та незаймана льодовикова вода створюють ідеальні умови для вироблення потужних активних інгредієнтів.
  • Потрійна ДНК для запобігання старінню - Зволожуючий компонент, який утримує у воді в 10 000 разів більше за вагу. Передова антивікова молекула, що стимулює всі функції клітин.
  • Корінь білої шовковиці (при обробці ґрунту) для рівного тону - Зменшує тьмяність шкіри.
  • Корінь білої шовковиці (аеропонне вирощування) для більш гладкої поверхні - Зменшує шорсткість шкіри.
  • Pore ​​Refiner Concentrate для менш помітних пір - Скорочує та очищує пори.

Спосіб застосування: Вранці та/або ввечері наносіть кілька крапель на обличчя та шию. Злегка помасажуйте до повного вбирання, потім нанесіть LumiCream або інший ваш улюблений зволожуючий крем.

Обсяг: 30 мл

Зроблено в Швейцарії

Читати далі
Деталі товару
705703

Характеристики

Об`єм
30 мл
Тип шкіри
для всіх типів
Тип продукта
Сироватка
Країна виробник
Швейцарія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти