×

Відновлююча маска для обличчя Valmont LumiMask

Подобається33
6 644,40 грн 9 492,00 грн
Reduced price-30%
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 332,22 грн

Бренд:
Опис

Valmont Luminosity LumiMask

Лінія Luminosity від Valmont – це новий комплексний догляд для сяяня шкіри та ідеально рівного тону обличчя.  

Колекція складається з 4-х максимально ефективних комплексних засобів з приємними текстурами. Всі продукти лінійки містять фітокомплекс із 7 видів альпійських рослин, екстракти котрих допомагають боротися з віковими змінами шкіри та сприяють ідеальному кольору обличчя. Крім цього, в Luminosity використано 2 види білої шовковиці, яку в давні часи особливо цінували японські жінки за створення бездоганного тону шкіри. 

Завдяки великій кількості мікрочастинок, що відбивають та преломлюють світло, досягається ефект абсолютного вирівнювання та сяяння шкіри обличчя.

Універсальна маска-скраб, що покращує текстуру шкіри та надає їй сяйва всього за одне застосування. 

Оновлена шкіра всього лише за 10 хвилин! Оксамитова і насичена, ця кремова маска надає необхідну дозу сяйва тьмяному кольору обличчя. Висока концентрація гліколевої кислоти (7,15% активного інгредієнта на основі гліколевої кислоти), посилена дією ферментів папайї, відлущує шкіру, надаючи їй м'якість та сяйво. Рекомендується, як щотижнева процедура для гарантованого ефекту «дитячої шкіри»! 

Спосіб застосування: Використовуйте маску 1-2 рази на тиждень. Нанесіть середній шар на чисту шкіру, уникаючи області навколо очей. Залиште на 10 хвилин, на останній хвилині намочіть руки водою і легенько помасажуйте шкіру, посилюючи таким чином, роботу активних компонентів маски. Змийте водою або за допомогою вологої серветки.

Обсяг: 50 мл

Зроблено в Швейцарії

Читати далі
Деталі товару
705705

Характеристики

Об`єм
50 мл
Тип шкіри
для всіх типів
Тип продукта
Маска
Країна виробник
Швейцарія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти