×

Окислювач 12% GKhair Cream Developer VOL 40

Подобається874
585,00 грн
Розпродано
Повідомити мене, коли буде в наявності
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 29,25 грн

Бренд:
Опис

Раніше дуже багато жінок намагалися не фарбувати волосся зайвий раз, щоб не травмувати його, але сьогодні завдяки сучасним технологіям фарби для волосся не тільки не шкодять волоссю, але і відновлюють його, насичуючи бажаним кольором і розкішним блиском.

Global Keratin - це нова компанія на світовому ринку професійної косметики для волосся, але навіть всього за своє десятирічне існування, вона змогла завоювати мільйони відданих фанатів у всіх куточках Землі. Домогтися таких висот складно навіть маркам, які знаходяться на ринку понад півстоліття. І все це завдяки унікальній запатентованій технології, яка є основою кожного продукту компанії. Повністю інший підхід застосував бренд Глобал Кератин до процесу фарбування волосся. Їх фарба не тільки фарбує волосся, але і сприяє відновленню пошкоджених ділянок структури натуральним кератином прямо в процесі фарбування.

За таким же інноваційному принципом створено і окислювач Cream Developer 40 Volume 12%, який необхідно придбати разом з фарбою для волосся. Його гелеподіюна консистенція, полегшує процес нанесення фарбувальної суміші на волосся, не викликаючи розтікання. У складі оксиду містяться тільки природні компоненти, які не викликають алергічних реакцій і підходять для володарів чутливої ​​шкіри голови.

Спосіб застосування: змішайте окислювач GKhair з фарбою для волосся в співвідношенні 1: 1 і добре розмішайте їх між собою за допомогою кисті. Відразу ж приступайте до нанесення.

Обсяг: 1000 мл

Зроблено в США

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Об`єм
1000 мл
Серія
Окрашивание волос
Країна виробник
США
Огляди(2)
Загальний рейтинг
5
2 Огляди
Хороший оксид , использую с родной краской.

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти