×

Окислювач 2,4% GKhair Cream Developer VOL 8

Подобається1083
585,00 грн
Розпродано
Повідомити мене, коли буде в наявності
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 29,25 грн

Бренд:
Опис

Популярна американська марка Global Keratin не так давно стала відома в Україні, але вже застосовується в багатьох салонах краси. Вся косметика для догляду за волоссям має інноваційний кератиновий комплекс, природні масла, натуральні компоненти і вітаміни. Їх активна формула сприяє глибокому проникненню корисних речовин в структуру волоса для його відновлення зсередини.

Навіть після одного використання засобів Глобал Кератин локони набувають шовковистість і гладкість, стають слухняними і блискучими. Більше всіх продуктів бренду майстрам в наших салонах припала до душі фарба для волосся GKHair і окислювач Cream Developer 8 Volume 2.4%. Вони змішуються в пропорції 1: 1 і відразу ж наносяться на волосся. Окислювач збагачений корисними компонентами, які оздоровлюють і зміцнюють волосся. Приємний запах засобу та його гелева консистенція роблять процедуру фарбування легким і приємним.

Окислювач Global Keratin Cream Developer 8 Volume 2.4% має в складі тільки натуральні компоненти, за рахунок чого алергічна реакція або печіння в процесі фарбування категорично виключається.

Оксид Глобал Кераін 2,4% відмінно підійде для тонування волосся або фарбування тон в тон.

Спосіб застосування: оксидант GKhair змішайте з фарбою для волосся в пропорції 1: 1 і добре розмішайте їх між собою за допомогою кисті. Відразу ж приступайте до нанесення.

Обсяг: 1000 мол

Зроблено в США

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Об`єм
1000 мл
Серія
Окрашивание волос
Країна виробник
США
Огляди(1)
Загальний рейтинг
5
1 Огляд
Буду брать уже второй раз, цена вполне оправдана за это качество

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари
Нічого нема

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти