×

Окислювач 9% GKhair Cream Developer VOL 30

Подобається885
585,00 грн
Розпродано
Повідомити мене, коли буде в наявності
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 29,25 грн

Бренд:
Опис

Вже пішли в далекі часи фарби для волосся, які псували стан волосся більше, ніж фарбували його. Їх замінили делікатні барвники без аміаку в складі, які не тільки не травмують волосся, але і ідеально зафарбовують сивину.

Американська компанія професійної косметики Global Keratin зробила справжній стрибок в майбутнє, залишивши своїх конкурентів далеко позаду себе. Вони створили фарбу на основі кератину, яка не тільки ідеально забарвлює локони, але і відновлює їх. Після процедури фарбування здається, що була проведена якась супер оздоровлююча процедура, а не просте фарбування.

Не забувайте, що професійна фарба продається окремо від окислювача, який купити можна у нас. Cream Developer 30 Volume 9% має в своєму складі лише натуральні речовини, завдяки чому він не викликає печіння, дискомфорту і алергічної реакції на шкіру голови. За рахунок гелевою текстури оксид не розтікається і рівномірно наноситься разом з барвником на волосся.

Спосіб застосування: оксидант GKhair змішайте з фарбою для волосся в пропорції 1: 1 і добре розмішайте їх між собою за допомогою кисті. Відразу ж приступайте до нанесення.

Обсяг: 1000 мл

Зроблено в США

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Об`єм
1000 мл
Серія
Окрашивание волос
Країна виробник
США
Огляди(1)
Загальний рейтинг
5
1 Огляд
Класна річ! Мама задоволена :) великий об‘єм (1 л), приємний запах, легкість у використанні та чудова консистенція

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти