×

Окислювач 3% GKhair Cream Developer VOL 10

Подобається824
585,00 грн
Розпродано
Повідомити мене, коли буде в наявності
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 29,25 грн

Бренд:
Опис

Порівняно молода компанія Global Keratin за свої 10 років існування на ринку встигла завоювати визнання мільйонів стилістів і їх клієнтів. Фахівці бренду викликали справжній прорив в світі професійної косметики, підійшовши до процесу офарблюю волосся абсолютно з іншого боку.

Косметика для догляду за волоссям від Глобал Кератин має повністю натуральні інгредієнти в своєму складі: натуральний кератин, масла, рослинного походження і природні екстракти. Їх фарби для волосся створені так, що вони не тільки фарбують локони красивим відтінком, але відновлюють їх пошкоджену структуру. Кератин заповнює пошкоджені місця і робить локони гладкими і шовковистим.

Окислювач Cream Developer 10 Volume 3% гідний окремої похвали. Його гелева текстура робить нанесення фарби легкою і простою справою. Працює засіб м'яко, а за рахунок свого натурального складу не викликає алергічних реакцій.

Професійний окислювач Глобал Кератин Cream Developer 10 Volume 3% піднімає відтінок натурального волосся на один рівень.

Спосіб застосування: оксидант GKhair змішайте з фарбою для волосся в пропорції 1: 1 і добре розмішайте їх між собою за допомогою кисті. Відразу ж приступайте до нанесення.

Обсяг: 1000 мол

Зроблено в США

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Об`єм
1000 мл
Серія
Окрашивание волос
Країна виробник
США
Огляди(2)
Загальний рейтинг
5
2 Огляди
Кожу не печет, для меня это главное, так как многие другие окислители пекли нещадно, даже при таком маленьком проценте

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари
Нічого нема

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти