×

Лосьйон для сяйва шкіри Valmont LumiPeel

Подобається93
4 713,80 грн 6 734,00 грн
Reduced price-30%
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 235,69 грн

Бренд:
Опис

Valmont Luminosity LumiPeel

Лінія Luminosity від Valmont – це новий комплексний догляд для сяяня шкіри та ідеально рівного тону обличчя.  

Колекція складається з 4-х максимально ефективних комплексних засобів з приємними текстурами. Всі продукти лінійки містять фітокомплекс із 7 видів альпійських рослин, екстракти котрих допомагають боротися з віковими змінами шкіри та сприяють ідеальному кольору обличчя. Крім цього, в Luminosity використано 2 види білої шовковиці, яку в давні часи особливо цінували японські жінки за створення бездоганного тону шкіри. 

Завдяки великій кількості мікрочастинок, що відбивають та преломлюють світло, досягається ефект абсолютного вирівнювання та сяяння шкіри обличчя.

Пілінг-лосьйон нового покоління для щоденного очищення шкіри та рівної, сяючої шкіри. Цей лосьйон-ексфоліант надає свіжість та сяйво, відновлюючи текстуру шкіри та зменшуючи недоліки, а також бореться з віковими змінами. 

  • Swiss Phyto-Complex для сяйва - Коктейль з 7 рослин, органічно вирощених на великих висотах, де чистота повітря та незаймана льодовикова вода створюють ідеальні умови для вироблення потужних активних інгредієнтів.
  • PHA (лактобіонова кислота) для більш гладкої поверхні - Забезпечує м'яку поступову відлущуючу дію.
  • Корінь білої шовковиці для рівного тону - Зменшує тьмяність шкіри.
  • Ферменти плодів папайї та опунції для додаткового розгладження та омолодження - Посилюють природні процеси відлущування та сприяють оновленню клітин.

Спосіб застосування: Вранці та ввечері наносите на ватний диск та протирайте їм ідеально чисте обличчя та шию. Потім нанесіть LumiSence, щоб посилити сяйво.

Обсяг: 150 мл

Зроблено в Швейцарії

Читати далі
Деталі товару
705704

Характеристики

Об`єм
150 мл
Тип шкіри
для всіх типів
Тип продукта
Тонік
Країна виробник
Швейцарія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти