×

Молекулярна дієтична добавка для поліпшення стану шкіри (живлення шкіри) Oxford Biolabs DRM4

Подобається98
2 120,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 106,00 грн

Бренд:
Опис

Oxford Biolabs DRM4

Комбінація високої концентрації омега-3/омега-6 жирних кислот, ключових вітамінів та мікроелементів, потужних антиоксидантів, екстракту чорниці та корисних поліфенолів створюють унікальну формулу, яка збереже молодість шкіри.

Дієтична добавка Oxford Biolabs DRM4 - результат поєднання провідних наукових досліджень та високоякісних натуральних інгредієнтів. Три капсули DRM4 на день живлять шкіру зсередини та захищають її клітини від зовнішніх негативних факторів.

Склад: Олія насіння шавлії іспанської, желатин, аскорбінова кислота, зволожувач гліцерин, олія мікроводорості виду Schizochytrium, олія огірковика медичного, екстракт чорниці, D-альфа-токоферол, нікотинамід, стабілізатор кремній, емульгатор соєвий лецитин, олія карамельний колір, мальтодекстрин, рибофлавін, калію йодид, лікопін, селеніт натрію, D-біотин.

Рекомендації до вживання: дієтична добавка може бути використана в раціонах дієтичного харчування як додаткове джерело біологічно активних речовин рослинного походження (омега-3/омега-6 поліненасичені жирні кислоти), вітамінів та мінералів з метою підтримання нормального стану шкіри. Чи не є лікарським засобом.

Спосіб застосування: по 1 капсулі 3 рази на добу, або по 3 капсули 1 раз на добу під час їжі, запиваючи склянкою води.

Запобіжні заходи: не для вживання особами, які мають підвищену чутливість до компонентів продукту, вагітними жінками та жінками під час лактації. Особам з будь-якими захворюваннями перед вживанням препарату рекомендується порадитися з лікарем. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Дієтичні добавки не повинні використовуватися як заміна повноцінного харчування. Важливо мати широкий та збалансований раціон харчування та здоровий спосіб життя. Зверніться до лікаря, якщо Ви приймаєте медикаменти.

Вироблено в Німеччині

90 капсул

Читати далі
Деталі товару
1030101117

Характеристики

Країна виробник
Німеччина
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти