×

Молекулярний комплекс проти випадіння волосся Oxford Biolabs TRX2

Подобається84
2 320,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 116,00 грн

Бренд:
Опис

Oxford Biolabs TRX2 Molecular Food Supplement for Hair

Люди, які страждають на випадання волосся мають ослаблені калієві канали - це було доведено вченими вході наукових досліджень. Порушення в калієвих каналах блокують надходження поживних речовин у волосяні фолікули, що призводить до втрати волосся. Виходячи з цих знань було розроблено та створено цей молекулярний комплекс TRX2.

Він активує та стимулює калій-іонні канали у волосяних фолікулах, забезпечуючи їм додаткове живлення. Містить комплекс калію, Carnipure® тартрат (L-карнітин тартрат), BCAA (амінокислоти з розгалуженим ланцюгом), нікотинамід та необхідні поживні речовини.

Oxford Biolabs TRX2 використовується для підтримання нормального здорового росту волосся у чоловіків та жінок. Його щоденний прийом допомагає покращити надходження в мембрани волосяних фолікул регулюючих сполук та необхідних поживних речовин, таких як амінокислоти та ліпіди. Таким чином, підтримується нормальне зростання волосся.

Спосіб застосування: по 1 капсулі 3 рази на добу, або по 3 капсули 1 раз на добу під час їжі, запиваючи склянкою води.

Курс прийому: 3 місяці

Запобіжні заходи: підвищена чутливість до компонентів продукту, вагітних жінок та жінок у період лактації. Особам з будь-якими захворюваннями перед вживанням препарату рекомендується порадитися з лікарем. Не може бути використана як заміна повноцінного збалансованого харчування.

Вироблено в Німеччині

90 капсул

Читати далі
Деталі товару
1003

Характеристики

Країна виробник
Німеччина
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Склад
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти