×

Молекулярний комплекс проти випадіння волосся Oxford Biolabs TRX2 (3 упаковки)

Подобається0
6 600,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 330,00 грн

Бренд:
Опис

Oxford Biolabs TRX2

TRX2 - це молекулярна харчова добавка для волосся, що містить комплекс калію, тартрат Carnipure® (L-карнітин тартрат), BCAA (амінокислоти з розгалуженим ланцюгом), нікотинамід та необхідні поживні речовини, що виробляються за високими стандартами якості. TRX2 використовується для підтримки нормального здорового росту волосся як у чоловіків, так і у жінок.

Як діє TRX2? Останні наукові знання про молекулярні механізми, відповідальні за ослаблення волосся, були синтезовані в елегантне рішення: стимуляція іонних калієвих каналів усередині волосяних фолікул. Щоденний прийом TRX2 допомагає полегшити надходження в мембрани волосяних фолікул регулюючих сполук та необхідних поживних речовин, таких як амінокислоти та ліпіди. Ви підтримуєте здорове та нормальне зростання волосся. Ваше волосся стає густішим і міцнішим.

Як довго чекати на результати? У деяких людей перші результати можуть з'явитися вже до 12-го тижня. На думку інших, результати стають помітними протягом 8-12 місяців із початку курсу лікування. Однак у більшості споживачів перші помітні результати спостерігаються після 5 місяців прийому препарату.

Склад: L-карнітин, гідроксипропілметилцелюлоза (капсульна оболонка рослинного походження), регулятор кислотності: винна кислота, хлорид калію (включаючи 0,5% діоксиду кремнію), L-лейцин, L-валін, L-ізолейцин, цитрат цинку, нікотинамід, стабілізатор : магнієві солі жирних кислот, селеніт натрію, D-біотин.

Застосування TRX2: Рекомендується приймати по 3 капсули на день під час їди. Ви можете приймати всі 3 капсули одночасно або у різний час протягом дня.

  • Підходить для вегетаріанців.
  • Не містить штучних барвників.
  • Без консервантів.
  • Запах капсул викликаний наявністю тільки натуральних інгредієнтів і не є ознакою псованого продукту.
  • Його можна зменшити, якщо зберігати продукт у прохолодному місці.
  • Підходить для чоловіків та жінок.

Рекомендації щодо споживання: Дієтична добавка може використовуватися в раціоні дієтичного харчування як додаткове джерело амінокислот, вітамінів та мінералів для підтримки нормального стану росту волосся.

Можливі побічні ефекти TRX2: Побічні ефекти були зафіксовані лише у кількох випадках. Іноді споживачі повідомляли про невеликі розлади шлунково-кишкового тракту. Тому рекомендується приймати TRX2 під час їди. У поодиноких випадках можливі алергічні реакції, такі як почервоніння шкіри. Якщо це станеться, негайно припиніть прийом TRX2 та проконсультуйтеся з лікарем.

Профілактичні заходи: Не перевищуйте рекомендуєму добову дозу. Харчові добавки не повинні використовуватися як заміна збалансованого харчування. Зберігати у недоступному для дітей місці. Якщо ви приймаєте інші ліки або проходите курс лікування, зверніться до лікаря.

Запобіжні заходи: підвищена чутливість до компонентів продукту, вагітних жінок та жінок у період лактації. Особам з будь-якими захворюваннями перед вживанням препарату рекомендується порадитися з лікарем. Не може бути використана як заміна повноцінного збалансованого харчування.

Курс прийому: 3 місяці

Вироблено в Німеччині

3х90 капсул

Читати далі
Деталі товару
1004

Характеристики

Країна виробник
Німеччина
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти