×

Молекулярна дієтична добавка для імунітету Oxford Biolabs Immune+ Molecular Food Supplement

Подобається33
2 120,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 106,00 грн

Бренд:
Опис

Oxford Biolabs Immune+ Molecular Food Supplement

Імунна система, як і будь-яка інша функція організму, залежить від достатнього запасу поживних речовин, таких як вітаміни та мінерали. Імунна реакція може бути знижена за недостатнього надходження певних мікроелементів. Такий стан може бути ще більш виражений при стресових та напружених ситуаціях. В результаті підвищений попит на мікроелементи разом із потенційно порушеним процесом всмоктування може призвести до проблем. Тому важливо забезпечити хороший запас вітамінів та мінералів, щоб імунна система нормально функціонувала.

Oxford Biolabs® IMMUNE + молекулярна (дієтична) добавка розроблена на основі 100% природних та науково обґрунтованих інгредієнтів. Три веганські капсули, які слід приймати протягом дня, забезпечать Вам у достатній кількості цінні рослинні екстракти, вітаміни та мінерали, необхідні для нормального функціонування імунної системи.

Інгредієнти, що містяться в капсулах IMMUNE+, не містять наркотичних речовин і всі вони зустрічаються в їжі природного походження.

  • Підходить для веганів
  • Не містить штучних барвників
  • Не містить консервантів

Спосіб застосування: по 1 капсулі 3 рази на добу, або по 3 капсули 1 раз на добу під час їжі, запиваючи склянкою води. Можна приймати 3 капсули разом або окремо. Важливо зберігати постійний рівень активних компонентів, щоб підтримувати нормальну функцію імунної системи. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу.

Запобіжні заходи: Не може бути використана як заміна повноцінного збалансованого живлення. Важливо мати широкий та збалансований раціон харчування та здоровий спосіб життя. Зверніться до лікаря, якщо Ви приймаєте медикаменти. Не для прийому дітьми, вагітними та жінками в період ГВ через відсутність довгострокових даних щодо безпеки прийому.

Вироблено в Німеччині

90 капсул

Читати далі
Деталі товару
109200101

Характеристики

Країна виробник
Німеччина
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Склад
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти