×

Молекулярний комплекс проти посивіння волосся Oxford Biolabs Melaniq

Подобається69
1 960,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 98,00 грн

Бренд:
Опис

Oxford Biolabs Melaniq

Дієтична добавка Melaniq - джерело амінокислот, вітамінів та мінералів для підтримки природного кольору волосся та запобігання передчасній сивині.

Діяльність ферменту тирозин, який є двигуном процесу утвору важливого пігменту меланіну, залежить від наявності міді в організмі, створення якої відбувається в активному центрі цього ферменту. Науково доведено, що люди, які страждають від передчасної появи сивого волосся, мають недостатню кількість міді. Низький рівень міді знижує активність тирозинази. Це призводить до зменшення вироблення меланіну і є причиною появи сивого волосся.

Melaniq допомагає відновити необхідний рівень міді та сприяє збереженню натурального кольору волосся.

  • Профілактика передчасного посідання.
  • Підтримує природний колір волосся.

Рекомендації до вживання: дієтична добавка може бути використана у раціоні дієтичного харчування як додаткове джерело амінокислот, вітамінів та мінералів для підтримки природного кольору волосся. Не є лікарським засобом. Рекомендовано консультацію з лікарем.

Спосіб застосування: по 1 капсулі 3 рази на добу, або по 3 капсули 1 раз на добу під час їжі, запиваючи склянкою води.

Запобіжні заходи: Не може бути використана як заміна повноцінного збалансованого живлення. Важливо мати широкий та збалансований раціон харчування та здоровий спосіб життя. Зверніться до лікаря, якщо Ви приймаєте медикаменти. Не для прийому дітьми, вагітними та жінками в період ГВ через відсутність довгострокових даних щодо безпеки прийому.

Вироблено в Німеччині

90 капсул

Читати далі
Деталі товару
1005

Характеристики

Країна виробник
Німеччина
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Склад
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти